Datum plaatsing: 04 oktober 2021

Je keuken goedkoop verbouwen Hier wat simpele tips


Je keuken goedkoop verbouwen Hier wat simpele tips


's-Hertogenbosch (Regionaal): Heb je plannen om de keuken te verbouwen? Als je de keuken niet meer mooi vindt, dan is dit zeker geen slecht idee. In de keuken maak je iedere ochtend je ontbijt en kook je iedere avond, op enkele dagen na. Vooral als je het leuk vindt om te koken is het essentieel dat de keuken ook een beetje modern is en er goed uitziet. Ben jij benieuwd naar hoe je de keuken goedkoop kunt verbouwen? Dan lees je in dit artikel een aantal simpele tips om de uitstraling van je keuken te verbeteren. Met behulp van deze tips kun je de keuken verbouwen zonder dat je veel geld kwijt bent.

Kies een mooie keukentafel
Wist je dat je met een mooie keukentafel al een enorm verschil kunt maken? Een unieke sidetable in de keuken ziet er niet alleen goed uit, maar is daarnaast ook nog eens ontzettend handig. En wat denk je van de visgraat eettafel? Dat is een houten tafel met een visgraat-patroon zoals we bijvoorbeeld van de laminaatvloer kennen. Met een unieke keukentafel krijgt de keuken al een hele andere uitstraling. Het is dan ook zeker geen slecht idee om je eens in de verschillende mogelijkheden te verdiepen.

Je kunt de keuken ook wrappen
Niet veel mensen zijn ervan op de hoogte dat je de keuken ook kunt (laten) wrappen. Je brengt dan een soort stickers aan in de keuken. Deze stickers zijn voorzien van een mooie nieuwe kleur of een ander patroon. Zo kun je de keuken een totaal andere look geven. Het wrappen van de keuken is veel minder prijzig dan wanneer je een nieuwe keuken laat plaatsen. Desondanks kun je de uitstraling van de keuken op deze manier wel flink veranderen.

Een likje verf kan ook wonderen verrichten
Is er door het koken sprake van een vieze aanslag op de muren? Of vind je de kleur van de wanden in de keuken gewoon niet mooi meer? Dan kan het ook goed zijn om de keuken gewoon eens opnieuw te verven. Dit kan de uitstraling van de keuken ook compleet veranderen. Wanneer je deze tip combineert met het wrappen van de keuken en een mooie nieuwe keukentafel, dan is er niets meer van je oude keuken over. Alleen wanneer je keuken echt in slechte staat is of de keukenapparatuur verouderd is, is dit niet de perfecte oplossing. In dat geval zit er vaak niets anders op dan ook nieuwe apparaten te laten plaatsen of de keuken gewoon compleet te vervangen.

Wil je de keuken liever compleet vervangen?
Als je keuken echt flink verouderd is, kun je er dus ook voor kiezen om de keuken compleet te vervangen. Ook dan zijn er echter handige tips om geld te besparen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zoveel mogelijk werk zelf te verrichten. Op die manier kun je al een hoop geld besparen wanneer je de keuken echt compleet gaat verbouwen. Het zal echter nooit goedkoop zijn om een geheel nieuwe keuken in je woning te plaatsen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17482