Datum plaatsing: 06 oktober 2021

Het Nulands kampioenschap Golf 2021


Het Nulands kampioenschap Golf 2021


Nuland ('s Hertogenbosch): Zaterdagmorgen 18 september om 10.30 uur werden in het clubhuis van Golfbaan De Haverley te ’s-Hertogenbosch de deelnemers en deelneemsters verwelkomd door de organisatie om te gaan strijden wie de Nulandse Golfkampioenen zouden worden voor het jaar 2021. De weergoden waren ons goed gezind en we hadden dus het geluk dat de wedstrijden gespeeld konden worden onder zomerse temperaturen. In totaal hadden 31 deelnemers zich ingeschreven, wat bestond uit 22 heren en 9 dames.

Na de loting, verzorgd door onze wedstrijdleider Hans van de Biezen, kon iedereen naar eigen keuze een paar oefenballen gaan slaan of lekker in het zonnetje op het terras nog wat drinken, en hebben we afgeslagen voor de wedstrijden rond 13.00 uur.

Rond 18.00 uur waren de meeste spelers wel binnen en zijn ze allemaal dorstig neergestreken op het terras en werden de score-kaarten geteld en dat gaf de volgende winnaars dit jaar;
Omschrijving prijzen ; heren ; dames ;
Neary ; 1 winnaar Corry Geerts
( bal het kortste bij de vlag )
Longest Willy van Deursen jr ; Tessa van de Heuvel
( lengte vanaf de afslag )
Stableford ; ( verrekening met je handicap )
1 e prijs Nico van Lijssel ; Betsie van Abeelen
2 e prijs Andre van Lijssel ; Corry Geerts
3 e prijs Gerald van Veghel ; Ilona van Lijssel/Toos van de Doelen
Strokeplay ( aantal slagen 18 holes )
1 e prijs Frank van Antwerpen ; Corry Geerts
2 e prijs Sander van Grinsven ; Betsie van Abeelen
3 e prijs Nico van Lijssel/ Edwin ; Toos van de Doelen van Deursen

Na de wedstrijd was het goed vertoeven na al die inspanningen en werd het nog een hele gezellige late bourgondische avond. We bedanken onze sponsoren van die dag; Ad en Arjanne van de Meulenreek, van het keukencentrum Berkers, met vestigingen in Nuland – ’s-Hertogenbosch en Deurne. Zij hebben de kosten van alle consumpties voor hun rekening genomen. De lunchpakketten werden verzorgd door Hans en Toos van de Doelen van het bedrijf van de Doelen Management en Advies. Wij als organisatie waren dik tevreden en willen iedereen bedanken voor hun sportiviteit en gezelligheid en hopen iedereen en wellicht nog meer deelnemers volgend jaar weer te mogen begroeten.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16164