Datum plaatsing: 05 oktober 2021 - Laatst gewijzigd: 05-10-2021 15:25:07

Workshop in de Bibliotheek: Brandpreventie in huis


Workshop in de Bibliotheek: Brandpreventie in huis


Oss (Oss): Op vrijdag 8 oktober geeft de Brandweer van 10.30 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Oss de workshop “Brandpreventie in huis”. Deelname is gratis.

Brandweer Brabant-Noord wil je bewust maken van de gevaren van brand. Hoe kun je brand ontdekken en voorkomen? Op tijd alarmeren en vluchten? Is het zinvol om de brand nog te bestrijden? We gaan met elkaar in gesprek, laten zien wat je kunt doen en werken met je samen om gedragsverandering te stimuleren bij jezelf en je omgeving, thuis of op het werk met iedereen van jong tot oud. Er vallen soms slachtoffers bij brand omdat mensen zich onvoldoende bewust zijn van de risico’s en zich onveilig gedragen. Dat is de ervaring van de Brandweer en dat blijkt ook uit onderzoek. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Praktisch
Wil je meedoen? Aanmelden kan via de website www.nobb.nl. De workshop is bedoeld voor inwoners van Oss, zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. Er is een maximaal aantal deelnemers mogelijk. Vol = vol. Na je aanmelding krijg je een persoonlijk bericht met daarin een bevestiging voor deelname. De workshop maakt deel uit van een nieuw project in de Bibliotheek: de Inloopschool. Meer informatie over het project de Inloopschool: www.nobb.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30286