Datum plaatsing: 06 oktober 2021

Ytje van de Hulsbeek lijsttrekker VVD Sint-Michielsgestel


Ytje van de Hulsbeek lijsttrekker VVD Sint-Michielsgestel


Gestel (Sint-Michielsgestel): Ytje van de Hulsbeek is zaterdag 2 oktober gekozen als lijsttrekker voor de VVD in Sint- Michielsgestel voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Ytje van de Van de Hulsbeek werd voorgedragen door het bestuur van het lokale VVD netwerk en werd afgelopen zaterdag 2 oktober unaniem gekozen door de leden. Ytje is blij met het vertrouwen dat de partij en de leden in haar hebben . De rest van de kieslijst wordt in november vastgesteld.
Ytje is al jaren actief binnen de VVD. Naast bestuurlijke ervaring in onder andere het waterschap Aa en Maas heeft ze ook veel campagnes mogen leiden. Ytje is bekend met de lokale politiek als steunfractielid van de huidige fractie en de vorige fractie. Ytje werkt als Parkmanager en zet zich in om de kwaliteit van bedrijvenparken in stand te houden of te verbeteren. Dit gebeurt op het gebied van beheer van de openbare ruimte, veiligheid, mobiliteit en duurzaamheid.
De lokale liberalen wil zich inzetten voor een toekomstgerichte gemeente. Ytje: “De wereld verandert snel, als lokale VVD willen we niet afwachten maar juist in een zo vroeg mogelijk stadium aansluiten”. De lokale VVD zet zich in voor een levendig, veilige en vitale gemeente. Hierbij wordt ingegaan op de vraag naar woningbouw, ruimte voor ondernemen en het stimuleren van het afkoppelen van regenwater. Momenteel wordt er door lokale VVD gewerkt aan het verkiezingsprogramma. Vind je het leuk om mee te denken en te praten met de Gestelse VVD? Stuur een bericht naar ytje@vandehulsbeek.euUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14074