Datum plaatsing: 08 oktober 2021

Zanger en Expeditie Robinson-ster John de Bever in het circus!


Zanger en Expeditie Robinson-ster John de Bever in het circus!


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Parkeerplaats P2 bij Sportiom/Stadion De Vliert vormt eind dit jaar het decor voor Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition. Dat wordt een bruisend en magisch evenement voor iedereen: jong en oud, privé of zakelijk. Er kan van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari 2022 genoten worden van een serie betoverende voorstellingen, in een programma vol sfeer en beleving, spanning, sensatie en humor. Maar op woensdag 22 december 2021 om 20.00 uur maakt John de Bever zijn opwachting.

Een speciale muzikale circusshow met John de Bever vol sensationele acts en artiesten, een wervelende en betoverend programma vol muziek, spanning, sensatie en humor. Dat gebeurt in een herkenbare circussfeer, John de Bever zingt in de piste oftewel een voorstelling met een ware belevenis. Het wordt dus genieten geblazen in 's-Hertogenbosch!

Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition biedt in de Brabantse provinciehoofdstad alle gelegenheid om het jaar 2021 bruisend af te sluiten of het nieuwe jaar 2022 knallend te beginnen voor jong en oud. De gerenommeerde Pallasso Clowns, de uit Boxtel afkomstige Erico en zijn collega Marcel, slaan hiervoor de handen ineen en daarmee krijgt Wintercircus Pallasso een brede Brabantse basis, die garant staat voor zowel sfeer als kwaliteit. Als het aan de organisatie ligt blijft het niet bij één editie maar word het traditie.

John de Bever uit 's-Hertogenbosch breekt landelijk door met zijn hit 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' (ruim 19 miljoen views op YouTube)! en door het tv programma Expeditie Robinson op SBS6 (2021), Zijn leven is een successtory. Hij is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner, speelt in de Nederlandse en Belgische eredivisie en wordt in 1997 uitgeroepen tot 'Beste Zaalvoetballer van de Wereld'!

Een Gouden plaat, NR1 posities, duetten met Marianne Weber én de samenwerking met Jan Smit, André Rieu en Jack van Gelder ('Wij Zijn Nederland') behoren tot de hoogtepunten uit de carrière van de sympathieke en altijd goed geklede volkszanger! Hij wordt omarmd door sporters, supporters én onze 'Oranje Leeuwinnen'. In het verleden werkte hij ook samen met o.a. Anny Schilder en Koos Alberts.

John de Bever weet tijdens een optreden het publiek aan zich te binden. De grootste hits ontbreken niet en het repertoire wordt afgestemd op de wensen van het publiek.

Hooggeëerd publiek....... Zing mee, De show begint!

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor John de Bever in het Wintercircus Pallasso is gestart op de website www.wintercircuspallasso.nl

Woensdag 22 december 2021 - 20.00 uur
De entree prijzen voor deze unieke avond zijn:
Loge - € 30,00 per persoon incl. servicekosten
Tribune - € 25,00 per persoon incl. servicekosten
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13773