Datum plaatsing: 06 oktober 2021

De Bibliotheek viert de Kinderboekenweek


De Bibliotheek viert de Kinderboekenweek


Regio (Bernheze): Van woensdag 6 oktober tot en met zaterdag 16 oktober is het Kinderboekenweek in de bibliotheken van Bernheze. Het thema dit jaar is ‘Worden wat je wil’.

Of je nu droomt om later bakker of astronaut te worden of droomt van een beroep in de toekomst dat er nog niet is. Kinderboeken sporen aan om na te denken of te fantaseren over beroepen en te dromen over later.

Speurtocht in de bieb
Tijdens de Kinderboekenweek is er een speurtocht. In elke Bibliotheek zijn doosjes verstopt met vragen. Bij de balie kunnen kinderen een antwoordformulier ophalen. Als ze alle doosjes vinden, de vragen beantwoorden en het juiste antwoord invullen, maken ze kans op een leuke prijs.

Kidscollege ‘Hoe word ik een uitvinder’
Sandra van Dam van Curiosity World geeft op woensdag 13 oktober om 15.45 tot 17.15u in Bibliotheek Nistelrode een gratis kidscollege over uitvinders. Na een korte lezing gaan kinderen zelf aan de slag en worden ze echte uitvinders. Het college is gratis, wel graag vooraf aanmelden via de website www.bibliotheekbernheze.nl.

Kinderen zijn gratis lid van de Bibliotheek
Kinderen kunnen tot en met 18 jaar gratis lid worden van de Bibliotheek. Behalve een grote collectie kinderboeken in de bieb, kunnen kinderen én jongeren ook gratis gebruik maken van de e-books en luisterboeken van de Online Bibliotheek.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27768