Datum plaatsing: 09 oktober 2021

Indigo Brabant en De Lievekamp presenteren Merlijn Kamerling


Indigo Brabant en De Lievekamp presenteren Merlijn Kamerling


Oss (Oss): Opnieuw slaan Theater van de Stad en Indigo Praktijk voor mentale ondersteuning de handen ineen om een taboeonderwerp bespreekbaar te maken in het theater. Op dinsdag 26 oktober is Merlijn Kamerling uitgenodigd en vertelt hij over zijn boek Nu ik je zie. In dit boek beschrijft hij zijn zoektocht naar een completer beeld van zijn vader Anthonie Kamerling, die overleed door zelfdoding.

Het leven en de dood van Antonie Kamerling staan bij miljoenen mensen in het geheugen gegrift. Maar zijn zoon Merlijn weet helemaal niet zo veel van zijn vader. Voor het eerst gaat Merlijn echt op zoek naar wie Antonie was. Hij bezoekt familieleden en vrienden die hij hiervoor altijd uit de weg ging. Hij praat met ze over Antonie, wat hij wilde, waarin ze op elkaar lijken. Wat weten zij van Antonie, van zijn depressies? En kunnen ze Merlijn helpen aan meer mooie herinneringen aan zijn vader? En wat vertelde hij in interviews? Hoe klinkt zijn stem? Deze avond in De Lievekamp wordt Merlijn geïnterviewd over zijn boek en over zijn zoektocht.

Indigo Praktijk voor mentale ondersteuning
Sinds 2018 werken Theater van de Stad en Indigo Praktijk voor mentale ondersteuning succesvol samen door theater in te zetten om maatschappelijke vraagstukken of thema’s uit de psychiatrie uit de taboesfeer te trekken. Indigo is ook deze avond aanwezig om vragen te beantwoorden en een nagesprek te voeren met eenieder die daar behoefte aan heeft. Zij zijn expert in het begeleiden van naasten van mensen met psychische problemen. Verder is ook Derijks Boekhandel aanwezig met het boek Nu ik je zie. Merlijn Kamerling zal deze boeken signeren.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor Merlijn Kamerling op dinsdag 26 oktober om 19.30 uur in de Rabo Zaal van De Lievekamp zijn voor € 7,50 te koop via www.lievekamp.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12254