Datum plaatsing: 11 oktober 2021

Thema-avond Dementie met Film “Wei”


Thema-avond Dementie met Film “Wei”


Heesch (Bernheze): 20 oktober 2021 - Aanvang 19.30 uur
De Pas Heesch

De gemeente Bernheze en werkgroep WMO themabijeenkomsten organiseert met de KBO Heesch in samenwerking met Dementievriendelijk Bernheze en de Alzheimerstichting deze Thema-avond. Familieleden en kennissen van personen die leiden aan de ziekte Dementie worden hiervoor van harte uitgenodigd.
Na een korte inleiding wordt de ontroerende documentaire “Wei” van Ruud Lenssen vertoond. Ruud Lenssen filmde zijn ouders tijdens het proces van toenemende dementie bij vader Jac en de steeds intensievere mantelzorg door moeder Ria. De naam ‘Wei’ verwijst naar de wereld die vader Jac heeft gecreëerd en die stukje bij beetje afgebroken wordt.

“Wei” is niet alleen een film over dementie en mantelzorg, maar tevens een liefdevol verhaal over de vergankelijkheid van het leven. Na afloop volgt er een nabespreking o.l.v. Hilma Kraan van Dementievriendelijk Bernheze en Alice Liedenbaum van stichting Alzheimer Nederland afdeling, N-O Brabant en er is een mogelijkheid tot napraten. Iedereen – jong en oud uit Bernheze - is welkom op deze interessante WMO-thema avond.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28268