Datum plaatsing: 13 oktober 2021

Ontmoeten en Rosmalens (jeugd)Vrijwilliger 2021 centraal


Ontmoeten en Rosmalens (jeugd)Vrijwilliger 2021 centraal


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Aanmelding RVC-avond op 2 december a.s. in het Rodenborch College nu van start

Om het coronajaar 2021 kunnen we helaas niet heen. Maar ook het Rosmalens Verenigingen Contact (RVC) pakt de draad weer langzaam op, te beginnen met een gezellige ontmoetingsavond, samen met de Heemkundekring Rosmalen. Het is fijn om elkaar na anderhalf jaar weer te zien en te spreken! Naast ontmoeting zal er een bescheiden programma zijn. In het Jaar van de Vrijwilliger staan we ook in Rosmalen stil bij de vrijwilligers die ook dit coronajaar actief zijn om anderen bij te staan en verenigingen of stichtingen draaiende hebben gehouden. En daarom mag de Rosmalense Vrijwilliger en Jeugdvrijwilliger van het Jaar 2021 niet ontbreken! Aanmelding voor het bijwonen van deze avond kan nu. En dat geldt eveneens voor het aanmelden van kandidaten voor de (jeugd)vrijwilliger van het jaar 2021!

Het Rosmalens Verenigingen Contact (RVC) organiseert traditiegetrouw – en dit jaar samen met Heemkundekring Rosmalen – een gezellige, deels informele gratis toegankelijke avond op 2 december a.s., waar we het gesprek aangaan over de afgelopen anderhalf jaar bij verenigingen en stichtingen, maar waar we ook kort aandacht hebben naar een goede archivering van uw vereniging of stichting. Hoe toegankelijk is uw archief voor de toekomst? Goed om van elkaar tips te horen en te krijgen hoe we met z’n allen zorgdragen voor ons gezamenlijke Rosmalens erfgoed! Maar natuurlijk gaat het deze avond vooral om ontmoeting en om onze (jeugd)vrijwilliger van dit jaar!
Bestuur en leden van verenigingen, besturen van stichtingen en Rosmalense ondernemers kunnen zich vanaf nu aanmelden om deze avond bij te wonen.

Meld ook uw kandidaat aan!
Kent u iemand die Rosmalens Vrijwilliger van het Jaar 2021 of Jeugdvrijwilliger van het Jaar 2021 (tot en met 17 jaar) zou moeten worden? Meld hem of haar dan nu aan! Houdt u er wel rekening mee dat de persoon die wordt voorgedragen in Rosmalen woont of zich inzet voor Rosmalen, en zijn of haar vrijwilligerswerk verricht onder de vlag van een vereniging of stichting. U kunt uzelf voor deze aanmelden via rvcrosmalen@gmail.com. Doe dat voor 15 november a.s. Datzelfde mailadres kunt u gebruiken voor de aanmelding van kandidaten voor de (Jeugd)Vrijwilliger van het Jaar 2021. Doe mee, en misschien zet u daarmee uw (jeugd)vrijwilliger begin december in het Rosmalens zonnetje!

Voor meer informatie:
Rosmalens Verenigingen Contact (RVC)
rvcrosmalen@gmail.com
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28750