Datum plaatsing: 12 oktober 2021

Tricycle opent serie jazzconcerten in De Lievekamp


Tricycle opent serie jazzconcerten in De Lievekamp


Oss (Oss): Zoals ieder seizoen staat er bij theater De Lievekamp een serie jazzconcerten op het programma. De Jazz Compleet-concerten starten op zondag 17 oktober en wordt dit seizoen geopend door de succesvolle formatie Tricycle. De drie Vlaamse musici spelen al meer dan 20 jaar samen en ontwikkelden daardoor een fantastische groepssound. Voor het concert zijn nog kaarten beschikbaar via de website van De Lievekamp.

Tricycle wordt gevormd door accordeonist/pianist Tuur Florizoone, contrabassist Vincent Noiret en Philippe Laloy op saxofoon en fluit. In hun repertoire nemen ze je mee op wereldreis door verschillende continenten en muziekstijlen. Het gezelschap maakt toegankelijke muziek voor een breed en avontuurlijk publiek.

De serie Jazz Compleet is gebaseerd op het eerdere succes van de serie Klassiek Compleet. Tijdens deze concerten is een kopje koffie of thee voor aanvang en een pauzedrankje met een bijpassend hapje inbegrepen bij de prijs. Bezoekers worden om 13.30 uur ontvangen in de Rabo Zaal van het theater en om 14.00 uur begint het concert.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor het Jazz Compleet-concert van Tricycle op zondag 17 oktober, aanvang om 14.00 uur in de Rabo Zaal van De Lievekamp, zijn voor Ä 27,50 (excl. Ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16629