Datum plaatsing: 11 oktober 2021

Gelukkig gelijkspel voor SCG’18


Gelukkig gelijkspel voor SCG’18


Gestel (Sint-Michielsgestel): SCG’18 heeft in de wedstrijd tegen koploper Nooit Gedacht in de laatste minuut een gelijkspel in de wacht weten te slepen. Daarmee kreeg de Gestelse ploeg eigenlijk teveel maar niemand die daarom na afloop nog gaf, behalve uiteraard de spelers en supporters van Nooit Gedacht.

Direct vanaf het begin nam Nooit Gedacht het initiatief en het creëerde ook een aantal kansen, maar door met name goed keeperswerk van Dennis Schoenmakers leidde dit niet tot een Geffense treffer. Bij een aanval had hij geen verweer maar die bal belandde op de paal. SCG kon daar nauwelijks iets tegenover zetten, maar uit een van de schaarse aanvallen kwam SCG wel op voorsprong door een lage schuiver van Arthur Bot en zo stond het, tegen de
verhouding in, 1-0 voor SCG. Na deze treffer ging Nooit Gedacht dor met aanvallen maar steeds vond men de Gestelse
keeper als sta in de weg, waardoor de rust inging met een 1-0 voorspong voor SCG’18.

Na de rust zocht Nooit Gedacht nog nadrukkelijker de aanval en de SCG-verdediging hield met kunst en vliegwerk stand. In de 67 e minuut had SCG geen verweer tegen een frommelgoal van Nooit Gedacht. Enkele Gestelse verdedigers stonden wat te schutteren en zo rolde de bal in het doel: 1-1 en daarop viel niets af te dingen.
SCG knokte voor wat het waard was om in ieder geval de gelijke stand op het bord te houden, maar dat lukte niet meer in de 87 e minuut toen Nooit Gedacht voor de tweede keer wist te scoren: 1-2. SCG zocht hierna de aanval en dat resulteerde in blessuretijd tot een penalty nadat Boyd van Dijk onderuit werd gehaald. Bas de Langen benutte dit buitenkansje en zo werd de eindstand op 2-2 bepaald.

Komende zondag gaat SCG’18 op bezoek bij ODC in Boxtel. Hopelijk wordt er dan weer een resultaat behaald.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15601