Datum plaatsing: 14 oktober 2021

Rosmalen ook dit jaar weer hét griezelcentrum van Brabant


Rosmalen ook dit jaar weer hét griezelcentrum van Brabant


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Het enthousiasme bij de eerste editie van Halloween in Rosmalen in 2020, was groot. Vele honderden veelal verklede kinderen kwamen Trick-or-Treaten en duizenden bezoekers keken vaak tot laat in de avond hun ogen uit in het spectaculair gedecoreerde en sfeervol verlichte centrum. Dit jaar gaan we samen met de horeca nog een stapje verder. Het hele centrum is van 18 t/m 31 oktober in Halloween sferen gebracht. Grote blikvanger is daarbij een gigantische doodskop die de Driesprong zal “bewaken”. Maar dat is zeker niet alles. Door het hele centrum worden (foto-)hoekjes gecreëerd. Denk aan bewegende skeletten, doodskisten, heksen, etc. Ook de etalages zullen passend versierd zijn en het centrum wordt ’s avonds bovendien passend verlicht. Speciaal voor de dapperste bezoekers die
het aandurven een griezelrondje langs de verlichte etalages en hoekjes te maken om de ultieme selfie te maken. Want naast de vele decoraties, wordt een aantal acties georganiseerd waaronder een prijs voor de leukste, griezeligst selfie bij één van de vele ingerichte etalages en sfeerhoekjes. Van 18 t/m 31 oktober loopt ook de white- pumpkin-speurtocht waarbij deelnemers gevraagd wordt aanwijzingen te vinden die leiden tot de oplossing van een raadsel. Onder degenen met het juiste antwoord, wordt een aantal mooi gevulde goodiebags verloot. Voor de kinderen geldt dat zij altijd prijs hebben als ze op Halloween (31 oktober) meedoen aan de Trick-or-Treat speurtocht door het centrum. De speurtocht leidt door het hele centrum en onderweg zullen de kinderen op meerdere plekjes verrast worden. Dit jaar werken de centrumondernemers daarbij samen met de SJV. De kinderen kunnen zelf ook verrassen door passend verkleed deel te nemen aan deze speurtocht. Voor de leukste outfit is een leuke prijs beschikbaar. En voor hen die liever lezen en schrijven dan een foto maken, is er ook nog een wedstrijd rond het beste griezelverhaal.

Waar vorig jaar de horeca noodgedwongen dicht was zijn zij nu gelukkig weer het kloppende hart van het centrum. Op en rond De Driesprong is van alles te doen. Heel bijzonder is ook de Griezelbus. Een shuttle waarmee je voor een zacht prijsje op 29-30-31 oktober van 14.00 uur tot 22.00 uur tussen ’t Vosje De Groote Wielen en ’t Vosje in de Raadhuisstraat kunt rijden. Zaterdag en zondagmiddag zal er op de bus ook entertainment zijn.

Kortom, Halloween in Rosmalen belooft ook dit jaar een spektakel te worden.

Voor meer informatie over dit initiatief, bezoek de winkels en neem een flyer mee, volg ons op Facebook en/of kijk op www.welkominrosmalen.comUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28042