Datum plaatsing: 13 oktober 2021

HSV Gryphons organiseert het NK Little League honkbal


HSV Gryphons organiseert het NK Little League honkbal


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op 16 en 17 oktober organiseert HSV Gryphons in samenwerking met de Nederlandse honk- en softbalbond het NK Little League in de leeftijdsklasse tot en met 16 jaar. Acht regionale teams met daarin de geselecteerde honkballers uit de regio, strijden in twee poules om een plaats in de kruisfinales en uiteindelijk de finale. En dat betekent dat je kan komen kijken naar honkbal van een hoog niveau door de talenten van de toekomst in 's-Hertogenbosch.

Het toernooi wordt gehouden op Sportcomplex De Groote Wielen en start op zaterdag 16 oktober. De wedstrijden beginnen op zaterdag en zondag om 08:30 en het programma duurt tot ongeveer 16.00 uur. Het belooft een
geweldig spannende afsluiting te worden van een bijzonder seizoen honkbal, met teams uit het hele land die allemaal de beste spelers uit de eigen regio hebben geselecteerd.

Voor HSV Gryphons is de organisatie van het NK Little League een primeur. Nog nooit eerder was de club gastheer van dit toernooi. Het is de bevestiging dat de club een goede reputatie heeft in de landelijke honk- en softbal wereld waar het gaat om het organiseren van toernooien. Naast het NK Little League organiseert Gryphons ook nog het landelijke Bossche Bollen Toernooi op 24 oktober voor de allerkleinsten en op 6 en 7 november voor pupillen en aspiranten.

Meer informatie op www.gryphons.nl en www.nklittleleague.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16177