Datum plaatsing: 14 oktober 2021

Welke voordelen hebben laadpalen van Alfen?


Welke voordelen hebben laadpalen van Alfen?


's-Hertogenbosch (Regionaal): Ben je, net als veel anderen, overtuigd van de voordelen van elektrisch rijden? Heb je recent een elektrische auto gekocht of ben je van plan om er binnenkort een te kopen? Dan is een geschikte laadoplossing cruciaal. Je kan ervoor kiezen om bij openbare laadlocaties te laden, maar dat gaat vaak gepaard met een hoop ongemak omdat er bijvoorbeeld geen plek meer vrij is. Een eigen laadpaal is daarom ideaal. Het biedt veel voordelen ten opzichte van openbaar laden omdat je dan de mogelijkheid hebt om te laden wanneer jou dat het beste uitkomt. Bovendien laad je dan altijd tegen het laagste tarief.

Er zijn verschillende fabrikanten die laadpalen produceren die elk andere voordelen hebben. Zo is er bijvoorbeeld het merk Alfen. Een bedrijf van Nederlandse bodem dat componenten van A-kwaliteit gebruikt om een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Voortdurend voert Alfen innovaties door waardoor ze de concurrentie altijd een stapje voor blijven en elektrisch rijden altijd zo makkelijk mogelijk is. De laadpalen worden uitvoerig getest door onafhankelijke instanties, hierdoor zijn de laadstations van Alfen de enige laadpalen in Nederland die DEKRA, CE en Z.E. Ready gecertificeerd zijn. Kies je voor een Alfen laadpaal, dan kies je voor zekerheid. Wil je laden bij een Alfen laadpaal? Dan maakt het type voortuig waarin je rijdt niets uit. De laadpalen van Alfen zijn namelijk geschikt voor iedere elektrische auto.

Het succes van de laadpalen van Alfen vertaalt zich ook tot de beurs. Het bedrijf betrad in 2018 de beurs. Toen was een aandeel nog voor 10 euro te koop. Ondertussen is het aandeel van Alfen ruim verdrievoudigt en kan een aandeel gekocht worden voor een bedrag van 88 euro. Naar verwachting zal het aandeel van Alfen alleen nog maar groeien, aangezien elektrisch rijden steeds meer de norm wordt.

Alfen biedt verschillende modellen aan die ieder over eigen functies beschikken en is actief op zowel de zakelijke als particuliere markt. Ben je benieuwd welke Alfen laadpaal het beste pas bij jouw situatie en wensen? Schakel dan de hulp van een expert in, zoal de experts van 50five. Zij kunnen jou assisteren met het uitzoeken van een geschikte laadpaal. Daarnaast nemen ze ook de installatie voor je uit handen. Op die manier ben je altijd verzekerd van het beste eindresultaat en kun je zonder zorgen de weg op.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15540