Datum plaatsing: 23 oktober 2021

Mensenbieb: Ga in gesprek met een levend boek!


Mensenbieb: Ga in gesprek met een levend boek!


Berghem (Oss): Bibliotheek Berghem organiseert op zaterdag 6 november in De Berchplaets in Berghem een Mensenbieb. Hierbij mogen bezoekers één op één in gesprek met een ‘levend boek’, iemand met een bijzonder verhaal. Doel is het wegnemen van vooroordelen.

De deelnemers van de Mensenbieb zijn mensen die je normaal niet zo snel zou spreken. Zo doen in Berghem bijvoorbeeld een ex-gedetineerde, iemand met een burn-out, een heks en een ex-verslaafde mee. Het zijn mensen die afwijken van de ‘norm’ en daardoor de kans lopen anders benaderd, buitengesloten of gediscrimineerd te worden. Door met hen te praten, kijk je anders tegen hun situatie aan.

De opening van de Mensenbieb is om 13.15 uur beneden in De Berchplaets (Sportstraat 3). De gesprekken vinden plaats tussen 13.30 en 15.30 uur. Alle levende boeken en tijden zijn terug te vinden op de website www.mensenbieb.nl. Daar staat ook hoe je je kan inschrijven. Of kijk in de activiteitenagenda op www.bibliotheekberghem.nl. De ‘leestijd’ per boek is 30 minuten en deelname is gratis.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.33298