Datum plaatsing: 21 oktober 2021

Ronde vloerkleden, niet meer weg te denken


Ronde vloerkleden, niet meer weg te denken


's-Hertogenbosch (Regionaal): Steeds vaker zie je ronde vloerkleden terug in het interieur. Het geeft een speels effect en kan voor meer dimensie zorgen. Twijfel jij nog over een vloerkleed in huis en wil je weten of een vloerkleed rond bij jou thuis zou passen? Lees dan gauw verder om meer te weten te komen over de voordelen van een rond vloerkleed.

Direct sfeer
Wanneer je een vloerkleed op maat hebt, zijn de keuzes qua plaatsing van het meubilair beperkt. Je valt al gauw terug op rechte opstellingen en dit mist soms wat charme. Het voordeel van een rond model is dat je veel meer mogelijkheden hebt. In plaats van stoelen lineair tegenover elkaar te plaatsen, kunnen de zetels veel speelser worden neergezet. Hierdoor geniet je direct van een sfeervoller interieur en een huiselijke sfeer en voorkom je een statische uitstraling. Dit geldt niet alleen voor in de woonkamer, maar ook op slaapkamers en op kantoor.

Veel soorten mogelijk
Net als bij rechthoekige vloerkleden heb je bij ronde kleden veel keuze qua soort, stof, patroon en meer. Hierdoor past een rond vloerkleed bij ieder interieur. Zoek je een neutrale kleur, maar wil je wel net wat anders dan anderen? Dan kan een rond vloerkleed in een effen toon natuurlijk een perfecte optie zijn. Wil je de kinderkamer wat speelser maken? Dan is natuurlijk een rond kleed met print een leuke optie. Dankzij het ruime aanbod is er voor ieder interieur wel een geschikt rond vloerkleed.

Kies zelf de diameter
Bij het kiezen van een geschikt vloerkleed is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat het kleed past in jouw interieur. Niet alleen qua kleur en stijl, maar zeker qua grootte. Het is dan wel zo fijn dat je een rond vloerkleed op eigen maat kunt bestellen. Zo kun je zelf opmeten hoe groot het kleed moet zijn en zo altijd de perfecte afmetingen vinden. Dit is ideaal wanneer je op zoek bent naar een standaard maat, maar dankzij deze optie is het ook zeer eenvoudig om wat exclusievere maten te bestellen online.

Waarom heb jij nog geen rond vloerkleed in huis? Een rond vloerkleed biedt zoveel mogelijkheden voor het interieur en zorgt ervoor dat het huis minder statisch is en huiselijke uitstraling krijgt. Zoek online bij Carpetplace.nl naar een geschikt vloerkleed voor jou en stel zelf de gewenste afmetingen in. Zo vind je altijd een rond vloerkleed dat perfect past in jouw huis en matcht met jouw interieur.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16922