Datum plaatsing: 24 oktober 2021

Man gewond na achtervolging, twee aanhoudingen


Man gewond na achtervolging, twee aanhoudingen


Vught (Vught): In Vught is in den nacht van zaterdag op zondag een man gewond geraakt na een politieachtervolging. De dienst infra van de Landelijke Eenheid van de politie gaf op de A2 onder Vught een volgteken voor een controle van het voertuig en de inzittende. De politie zette het voortuig staande op de parkeerplaats bij hotel van der Valk aan Bosscheweg in Vught. In het voertuig zaten twee mannen. Tijdens deze controle werd een hoeveelheid drugs aangetroffen. Op het moment dat de drugs werden aangetroffen, ging een van de verdachte er te voet vandoor.

De verdachte die vluchtte via tuinen van woningen aan de Bosscheweg zou volgens een aanwezige agent, tijdens de controle mogelijk te val zijn gekomen en gewond zijn geraakt. Vermoedelijk struikelde hij ergens over, waarna de man zijn vluchtpoging moest staken. Agenten die de man achtervolgde troffen de man aan in een achtertuin van een woning.

De man bleek aan de overkant van een sloot/ vijver te liggen, wat het voor de hulpdiensten lastig maakte om bij de man te komen. Na verluid zou men met een bootje van een buurman bij de man zijn gekomen, waarna deze kon worden aangehouden. Omdat de man gewond was kwam ook een ambulance ter plaatse.

Beide mannen zijn aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft het voertuig mee naar het bureau genomen.
Of de man uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht is niet bekend. Diverse politie eenheden kwamen na de achtervolging ter plaatse.

Man gewond na achtervolging, twee aanhoudingen
Man gewond na achtervolging, twee aanhoudingen
Man gewond na achtervolging, twee aanhoudingen


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26718