Datum plaatsing: 25 oktober 2021

SCG’18 verliest van titelkandidaat


SCG’18 verliest van titelkandidaat


Gestel (Sint-Michielsgestel): SCG’18 heeft afgelopen zondag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Tegen Zwaluw VFC uit Vught werd het 0-1 en daarmee kreeg Zwaluw eigenlijk meer dan het verdiende. SCG heeft met de inmiddels bekende vechtlust heel goed tegenstand geboden, maar het was helaas niet voldoende om een resultaat te behalen. De wedstrijd haalde niet het niveau die veel toeschouwers wel hadden verwacht, maar dat bleef uit. Er waren weinig kansen te noteren. Een van de kansen was voor SCG-speler Arthur Bot die, vlak voor rust, alleen op de keeper op de keeper van Zwaluw VFC af kon lopen maar die verhinderde dat de score kon worden geopend.

Na de rust was het spel niet beter dan voor de rust, al had Zwaluw misschien iets meer voetballende kwaliteiten. Jordi van Grinsven moest een bal van de doellijn weg werken, maar verder waren er weinig kansen. De Vughtenaren hadden geluk dat de scheidsrechter hen een handje hielp. Een speler van Zwaluw stond buitenspel maar dat werd door de scheidsrechter genegeerd. Toen SCG-speler Jordi van Lijssel daar iets van zei, kreeg hij een gele kaart en een vrije trap tegen die door Martin de Laat werd verzilverd en dat betekende 0-1. De wedstrijd werd tijdens de tweede helft twee keer stil gelegd, omdat er buiten het sportpark tot twee keer toe een vuurwerkbom ontplofte. SCG probeerde nog wel langszij te komen, maar dat leverde helaas geen doelpunt meer op.

Komende zondag gaat SCG op bezoek bij Avanti in Schijndel. Hopelijk kan er dan weer wel een resultaat worden behaald, al zal het wel weer een moeilijke wedstrijd worden.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17193