Datum plaatsing: 26 oktober 2021

Dag van de Mantelzorg 2021


Dag van de Mantelzorg 2021


Regio (Sint-Michielsgestel): Op 10 november a.s. zal er i.v.m. de nationale mantelzorgdag in de diverse kernen van de gemeente aandacht gegeven worden aan de mantelzorgers. Mantelzorgers zijn onzichtbare helden! Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Daarom zetten we in de week van 10 november mantelzorgers in de schijnwerpers: want hun zorg mag gezien worden.

Overal in het land vind je onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna vijf miljoen! Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering. Daarom organiseren we in alle kernen van de gemeente op woensdag 10 november van 10.30 tot 12.00 uur een mantelzorg café met een extra tintje.

Kom naar ons toe en deel met andere mantelzorgers wat je bezig houdt, u wordt verwelkomd door de sociaal werkers van Bint. De koffie staat klaar, wethouder Peter Raaijmakers zal een kort woordje tot u richten. Tevens krijgt u een kleine attentie aangeboden.

In de Durpsherd voor de mantelzorgers uit Berlicum en Middelrode.
In de Meander voor de mantelzorgers uit Sint-Michielsgestel en Gemonde.
In de Litserborg voor de mantelzorgers uit Den Dungen en Maaskantje.

Alle mantelzorgers die bij Bint geregistreerd zijn, krijgen een uitnodiging. Bent u mantelzorger, maar nog niet bekend bij Bint dan bent ook u van harte welkom op bovenstaande locaties. U kunt ook uw gegevens doorgeven via onderstaand emailadres zodat we u op de hoogte kunnen houden over diverse mantelzorgzaken en activiteiten. (Bent u geen mantelzorger meer, maar staat u nog wel bij ons geregistreerd? Meld u dan af via onderstaand mailadres.) Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met info@bintwelzijn.nl of 073-5515432
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29410