Datum plaatsing: 26 oktober 2021 - Laatst gewijzigd: 26-10-2021 19:26:51

Tip: last minute vakantie aan Nederlandse kust in het najaar


Tip: last minute vakantie aan Nederlandse kust in het najaar


's-Hertogenbosch (Regionaal): Door COVID-19 hebben de meesten geen zomervakantie kunnen vieren zoals ze gewend zijn. Dat gold niet alleen voor dit jaar, maar ook voor het jaar ervoor. Ben je nu eigenlijk wel toe aan een heerlijke vakantie? Dan is een last minute huisje aan zee een goed idee. Waar? In het prachtige Callantsoog en omgeving!

Kom tot rust in Callantsoog

Als inwoner van Maasland en omgeving ben je het gewend om dichtbij grote steden als Den Haag en Rotterdam te zijn. Mogelijk ben je wel eens toe aan een andere omgeving en wil je andere gebieden van Nederland ontdekken? Een uitvalsbasis die nog niet bij iedereen bekend is, is Callantsoog. Deze kustplaats ligt in de Kop van Noord-Holland en heeft heel wat moois te bieden voor jong en oud.

Voor iedere doelgroep

Rustzoekers trekken graag naar omgeving Callantsoog om heerlijk te wandelen in het gigantische natuurgebied Zwanenwater. Met 600 hectare aan duingebied met de twee grootste duinmeren van West-Europa als blikvangers zullen groenliefhebbers zich hier niet snel vervelen.

Ook voor de kids is er genoeg te beleven. Van spelen aan het strand tot indoor zwemparadijzen, wateractiviteiten zijn er genoeg. Daarnaast vind je in het nabijgelegen Sint Maartenszee het semi-overdekte speelparadijs De Goudvis. Met 2200 m2 indoor speelplezier en een buitenspeeltuin van ruim 3,5 hectare zullen je kinderen zich absoluut vermaken.

Actievelingen trekken eropuit naar Julianadorp. Daar kun je suppen en zelfs surfles nemen. Natuurlijk met een bestendige outfit, zodat je ook tijdens de wat koudere dagen van het jaar lekker de plank op kunt.

De vakantie met hond in eigen land is tevens erg populair. Er zijn genoeg vakantiehuisjes te boeken waarin je trouwe viervoeter je mag vergezellen. En wat is er dan leuker dan een vakantie aan de zee, waarbij jullie heerlijke strandwandelingen maken?

Boek op tijd je vakantie voor 2022

Zit een vakantie er voor jou dit jaar niet meer in? Dan is het aan te raden om tijdig na te denken over je vakantie in 2022. Afgelopen jaar zagen we een flinke prijsstijging van vakanties in eigen land, dit wegens de groeiende vraag in verband met de coronabeperkingen voor vakanties naar het buitenland.

Om jezelf te verzekeren van je favoriete vakantiehuis aan zee heb je nu nog een grote keuze, zo adviseert reisaanbieder Lekkernaarzee.nl. Zij bieden de fijnste vakantiehuisjes in Callantsoog en omgeving en merkten op dat de aanvragen voor 2022 nu al in volle gang zijn. Dit heeft onder meer te maken met de onzekerheid betreft reizen in het komende jaar. Men wil nu nog alle keuze hebben, in plaats van het last minute moeten doen met de vakantiehuisjes die nog over zijn gebleven.

Bovendien zijn veel vakantiegangers enthousiaster over een vakantie in eigen land dan dat zij in eerste instantie hadden gedacht. Door de coronaperiode zijn ze erachter gekomen dat een vakantie dichtbij huis ook heerlijk vertoeven is, al is dat maar voor een weekendje of midweek.

Voor iedereen die nog even moet wachten op zijn of haar vakantie, hebben we hier nog een aantal leuke vrije tijd tips op een rijtje gezet. Zo kom je je tijd wel door!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31222