Datum plaatsing: 01 november 2021

Expositie Op stap door Nederlands Landschap van De Kunstfabriek


Expositie Op stap door Nederlands Landschap van De Kunstfabriek


Oss (Oss): De Kunstfabriek exposeert kleurrijke, vrolijke werkstukken tegelijk met de Kick-off van de actie Nederland Leest. Het boek dat je dit jaar cadeau krijgt is De wandelaar van Adriaan van Dis. Het afgelopen jaar zijn we massaal in eigen land gaan wandelen. De hele maand november kan dit ook in de Bibliotheek Oss, wandelen langs de kleurrijke Hollandse werkstukken met daarbij de leukste wandeltips uit de collectie. Volg de voetstappen en ontdek Nederland door de ogen van de makers van de Kunstfabriek.

De Kunstfabriek
De Kunstfabriek is een atelier van stichting Dichterbij voor mensen met een verstandelijke en meervoudige beperking. Bij de dagbesteding worden samen de mooiste dingen gemaakt. Dit keer is er gewerkt binnen het thema Nederland met schilderijen en papier-maché werkstukken.

Boek cadeau in de Bibliotheek
Van 1 tot en met 30 november vindt de jaarlijkse campagne Nederland Leest plaats. Het thema is Over de grens. Met een boek kun je je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen. Vanaf maandag 1 november geeft de Bibliotheek het boek, De Wandelaar, cadeau. Schrijver Adriaan van Dis is op maandag 15 november te gast bij de Bibliotheek Veghel. Kaartverkoop via de website www.nobb.nl.

De tentoonstelling is van maandag 1 november tot en met zaterdag 27 november te zien tijdens openingsuren van de Bibliotheek Oss.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29801