Datum plaatsing: 07 november 2021

Pyjamaparty bij intocht Sinterklaas in Heesch


Pyjamaparty bij intocht Sinterklaas in Heesch


Heesch (Bernheze): Op zondag 14 november brengt Sinterklaas zijn traditionele bezoek aan Heesch. De feestelijke intocht start rond de klok van 12.30 uur bij Huize Heelwijk. Sinterklaas zal via de Mozartlaan, Hoogstraat en Grenadiersstraat richting ’t Dorp gaan en net als voorgaande jaren zal er ook dit jaar een Glutenvrije Piet meelopen.

Om 13.00 uur wordt Sinterklaas bij ‘t Oude Raadhuis welkom geheten door burgemeester Marieke Moorman. Hier volgt een kort programma en daarna vertrekken Sinterklaas en alle Pieten naar Cultureel Centrum De Pas. Daar gaat het programma om 14.00 uur verder met een grote PYJAMAPARTY. Als verrassing voor Sinterklaas vragen we alle kinderen om in hun pyjama naar De Pas te komen. Dat wordt leuk! Doe extra je best: de kinderen die het leukst verkleed zijn, maken kans op een leuk prijsje!

Rond 15.00 uur eindigt het programma op het podium. De Sint blijft nog even, om met de kinderen op de foto te gaan. Vervolgens gaat de pyjamaparty verder. De voetjes gaan van de vloer en ook Sinterklaas danst misschien nog even mee!

Coronatoegangsbewijs
Uiteraard houden we ons op de dag van de intocht aan de door de overheid opgelegde coronamaatregelen. Dit betekent onder andere dat iedereen van 13 jaar en ouder bij binnenkomst in De Pas een geldig coronatoegangsbewijs moet tonen i.c.m. een identiteitsbewijs. Kijk voor meer informatie en een actueel overzicht van alle coronamaatregelen op www.intochtheesch.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31716