Datum plaatsing: 21 november 2021

Het Vocaal Ensemble Oss zingt weer


Het Vocaal Ensemble Oss zingt weer


Oss (Oss): Na een lange gedwongen pauze hebben we in september dit jaar de draad weer opgepakt en zijn we begonnen met de repetities van ons koor. Zoals elk jaar willen we in 2021 opnieuw een Kerstconcert geven in de Grote Kerk in Oss. De uitvoering in 2020 kon helaas niet doorgaan.

We hebben ook weer plannen voor het uitvoeren van een Passieconcert in april 2022 in de Heilig Hart kerk en voor een Meezing Messiah eind 2022 in de Pas in Heesch. Dit alles natuurlijk corona volente.

Voor het Kerstconcert beginnen we met drie stukken uit de Messiah van Händel die betrekking hebben op Kerst en sluiten we natuurlijk af met het Hallelujah. Daartussen zingen we mooie kerstliederen van Holst, Gruber, Kodály e.a. en stemmige muziek van Fauré, Gjeilo en Stravinsky. In tegenstelling tot andere jaren is ons concert niet meer gratis. Door financiële krapte zijn we genoodzaakt 10 euro entree te vragen voor dit concert.

Het concert staat gepland op 12-12-2021 om 14:30u.
Kaartjes kunt u kopen via onze website www.vocaalensembleoss.nl ,via boekhandel Derijks en aan de ingang van de kerk. We hopen dat velen naar ons komen luisteren en zo in passende stemming komen voor de kerstdagen die volgen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30045