Datum plaatsing: 10 november 2021

Voorlichtingsavond over slaapproblemen


Voorlichtingsavond over slaapproblemen


Heesch (Bernheze): De Stichting Gezondheidsvoorlichting te Heesch, geeft informatiebijeenkomsten in het cultureel centrum “de Pas” in Heesch. De aankomende bijeenkomst is op maandag 22 november a.s. aanvang 19.30 uur. Het thema van deze avond: Slaap- en slaapproblemen.

Bijna één op de vier Nederlanders kampt met slaapproblemen. Een gezonde slaap is van groot belang om goed te kunnen functioneren. Wanneer slaapproblemen langer aanhouden, heeft dit vaak grote invloed op het dagelijks leven.

Gastsprekers zijn; 2 apothekers van de BENU apotheek Heesch, Suzanne Schols en Alexandra v Eek en (slaap) - oefentherapeut Lisa Mols.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de achtergrond en functie van de normale slaap en over de veel voorkomende factoren die de slaap kunnen verstoren. Dit geeft u meer inzicht in uw eigen slaapproblemen en eventuele factoren die deze problemen veroorzaken of in stand houden. U krijgt tips en adviezen om beter te kunnen slapen en
- Ergernissen en gedrag bij niet goed in-of doorslapen
- Ontspanningsoefening
- Is slaapmedicatie verstandig?
- Do’s en dont’s bij het gebruik van slaapmedicatie

Entree, koffie/thee wordt u gratis aangeboden.
Gezien de coronamaatregelen zijn we helaas genoodzaakt om een beperkt aantal belangstellenden te ontvangen, te weten 50 personen, dit mede in verband met de waarborging van de 1,5 meter. Ook verzoeken wij u het dragen van een mondkapje bij binnenkomst. Gelieve vooraf aan te melden, via de mail: infoSGVH@gmail.com of telefonisch 06-21599425. Bij binnenkomst bij de Pas zal er om een QR-code gevraagd worden.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31385