Datum plaatsing: 11 november 2021

Boekpresentatie Marc van den Hoven in Bibliotheek Lith


Boekpresentatie Marc van den Hoven in Bibliotheek Lith


Lith (Oss): In MFA De Snoeck in Lith is woensdag 24 november om 20.00 uur een schrijversbezoek van Marc van den Hoven. De Ossenaar komt op uitnodiging van Bibliotheek Lith en wordt geďnterviewd over de twee boeken die hij schreef: Het Solarkompas en Een nieuwe wereld.

De avonturenroman Het Solarkompas verscheen in 2015 en gaat over een verloren gewaand historisch kunstvoorwerp uit Egypte dat bij toeval gevonden wordt. Begin dit jaar verscheen de opvolger hiervan: Een nieuwe wereld. Marc van den Hoven bracht beide boeken in eigen beheer uit. Tijdens het interview vertelt hij meer over zijn droom om boeken te schrijven en hoe hij op het idee kwam van beide verhalen.

Naast het schrijven van boeken is Van den Hoven ook kunstenaar van digitale kunst. Speciaal voor de lezing in Lith neemt hij een aantal werken mee. In Bibliotheek Oss is van 26 november tot en met 6 januari een expositie met meer kunst van zijn hand.

Kaarten voor de lezing zijn 5 euro en verkrijgbaar via de website (www.nobb.nl/activiteiten) en bij alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31888