Datum plaatsing: 12 november 2021

Fietscafé Oss en Bernheze


Fietscafé Oss en Bernheze


Oss (Bernheze): Stap jij geregeld op je fiets, voor je plezier, naar je werk of de supermarkt? Wat kom je dan tegen onderweg, welke fietsdromen heb jij om fietsen beter en veiliger te maken? Waar moet de Fietsersbond Oss-Bernheze zich de komende jaren voor inzetten zodat jij met nog meer plezier kan fietsen?

Op donderdag 25 november a.s. organiseert de Fietsersbond Oss-Bernheze een Fietscafé in Café Bellevue en jij bent als actieve fietser van harte welkom. Het begint om 19.30 uur.

We gaan een avond vrijuit denken over welke veranderingen de komende jaren het fietsen in en om Oss écht kunnen verbeteren. We kiezen een aantal belangrijke thema's waarbij je je wildste ideeën en suggesties kwijt kan.

Er zijn al twee thema's waar we ideeën voor willen verzamelen: het wemelt van de paaltjes op het fietspad en fietsers hebben soms wel en soms niet voorrang op rotondes. Beide gevaarlijke situaties willen we graag aanpakken. Heb je zelf onderwerpen waar je graag over wilt brainstormen, vermeld ze dan bij de aanmelding. De resultaten gebruiken we in het overleg met gemeente en politiek.

Voor meer informatie en aanmelding kijk op
onze site.
Locatie: café Bellevue, Ridderhof 40, Oss (op 5 min. lopen van het centrale station).
Inloop vanaf 19.00 uur; we starten om 19.30 uur.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28806