Datum plaatsing: 10 november 2021

Opening Cafetaria Jacqueline Loeffen in Berghem


Opening Cafetaria Jacqueline Loeffen in Berghem


Berghem (Oss): Woensdag 10 november gaat Cafetaria Jacqueline Loeffen in Berghem open. Na 32,5 jaar besloten Willy en Diana van ’t Bikkeltje hun droom te verwezenlijken in Aruba en hebben hun snackbar in Berghem verkocht. De afgelopen week is kersverse cafetaria eigenaar Jacqueline bezig geweest met een kleine make-over van de zaak. “We hebben de vloer voorzien van laminaat, de muren een ander kleurtje gegeven en de indeling achter de toonbank aangepast. Op deze manier krijgt de zaak de uitstraling die bij mij past”, aldus Jacqueline.

Jacqueline Loeffen is geen onbekende in de frituurwereld. Zij is jarenlang werkzaam geweest bij haar broer Peter Loeffen, die een zaak in Oss heeft. De familie Loeffen is opgegroeid in de snackbar waar hun ouders vroeger in Megen en Oss een zaak hebben gehad en weten als geen ander hoe zij het lekkerste frietje moeten bakken.

Op woensdagmiddag 15.30 uur komt Berghemnaar en wethouder Frank den Brok de cafetaria openen. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en uiteraard ook iets te eten. Cafetaria Jacqueline Loeffen zit in de Wilhelminastraat 48a in Berghem en is bereikbaar via 0412-401987.
Meer info vind je op Facebook en binnenkort zal de nieuwe website ook online zijn: www.cafetariajacquelineloeffen.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.35791