Datum plaatsing: 08 november 2021 - Laatst gewijzigd: 08-11-2021 15:45:46

5 kerstverlichting ideeŽn voor buiten


5 kerstverlichting ideeŽn voor buiten


's-Hertogenbosch (Regionaal): De kerst komt er eindelijk weer aan. Voor velen is dit een favoriete feestdag en wordt er groots uitgepakt met kerstversieringen. Wat er absoluut niet mag ontbreken zijn natuurlijk de kerstlampjes. Met kerstlampjes kom je gelijk in de kerststemming. Niet alleen binnen, maar ook zeker kun je het met kerstverlichting buiten gezellig verlichten. Kun jij wel wat leuke tips gebruiken voor buitenverlichting? We geven je vijf ideeŽn waarmee jij je tuin, balkon of terras helemaal in de kerstsfeer krijgt.

Waar koop ik kerstverlichting voor buiten?
Lampjes voor binnen zijn op veel plekken te koop. Om de buitenkant van je huis of de tuin te versieren, heb je speciale verlichting nodig. Verlichting die geschikt is voor buiten en die tegen regen en slechte weersomstandigheden kan. Deze buitenverlichting kun je kopen bij kerstverlichtingbuiten.com. Je vindt hier allerlei bijzondere kerstverlichtingen waar je in eerste instantie zelf nog niet aan had gedacht. Perfect dus als je nog vlug inspiratie nodig hebt voor de kerst. Hieronder vind je vijf soorten buitenverlichting die je gewoon online kunt bestellen.

1. De Ďstandaardí kerstlampjes, wat kun je er mee?
Grote kans dat jij in een doos nog kerstlampjes hebt liggen. Je kunt ze ieder jaar weer gebruiken, tenminste, als ze het nog doen. Het fijne aan lichtslingers is dat je ze op heel veel manieren kunt gebruiken. Gebruik deze overigens niet zomaar voor buiten. Hiervoor heb je echt speciale lichtslingers voor buiten nodig. Deze zijn ook veilig bij vocht en regen. Ideaal!

Het huis verlichten
Dan is de vraag natuurlijk: waar ga ik deze lichtslingers voor buiten ophangen? Nou, daar hebben we wel een paar leuke ideeŽn voor gevonden. Zo kun je meerdere lichtslingers ophangen aan de voorgevel van je huis. Hiermee maak je al een groot begin aan je kerstpaleis. Is dit voor jou nog niet uitbundig genoeg? Dan kun je de lampjes ook langs de ramen of de deur hangen. Zo maak je er meer een geheel van.

De rest van de tuin verlichten
Als je een boom in je tuin hebt staan, kun je de kerstlampjes ook nog hierin hangen. Nu heb je een eigen mega kerstboom in de tuin! Maar je kunt ze ook prima in een struik hangen of plant als je geen boom hebt. Om het kerstpaleis helemaal af te maken is het nog een geweldig idee om de LED lampjes ook aan het tuinhek te hangen.

Geen tuin, maar een balkon
Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Dan kun je de lichtslinger om de railing bevestigen of langs het raam hangen. Of zet een kleine boom in pot neer en hang hier een paar lampjes in. Met of zonder tuin, je kunt het buiten flink opleuken met een paar lichtjes.

2. Lichtgordijnen om je hele huis te versieren
Wil je de lampjes op je huis nog verder uitbreiden? Met lichtgordijnen verlicht je snel en gemakkelijk je hele huis. Je hangt de lichtgordijnen prachtig langs de voorgevels naar beneden. Hierdoor krijg je een bijzonder ijspegel effect. Met lichtgordijnen is het net alsof je in een paleis woont. Je krijgt er hťt ultieme kerstgevoel van en dat is natuurlijk het enige wat je wilt van kerstverlichting. Zowel met lichtgordijnen als lichtsnoeren kun je kiezen voor duurzame LED lampjes. Deze gaan over het algemeen jaren mee, waardoor je ze volgend jaar weer kunt gebruiken. Is de kerst over en moeten de lampjes er weer af? Treur niet, volgend jaar zijn ze weer van de partij.

3. Mega kerstboom in de tuin
Kan de kerstboom voor jou niet groot genoeg zijn? Binnen ben je helaas gebonden aan de hoogte van je plafond. Als je een echte spectaculaire boom wilt, is het tijd om je tuin erbij te betrekken. In de tuin kun je een metershoge boom neerzetten zonder dat hij in de weg staat. Zoals we net al vertelden kun je je eigen boom of struik die al in de tuin staat versieren met speciale lichtsnoeren.
Als je niet het hele jaar door een boom in je tuin wilt hebben, zijn er nog hele leuke alternatieven. Dit zijn namelijk de kerstbomen op paal en op vlaggenmast. Met een kerstboom op vlaggenmast kun je tot wel 12 meter hoog gaan. Handig als je toevallig nog een vlaggenmast in je tuin hebt staan. Kerstbomen op paal zijn er tot 4 meter hoog.
Het grote voordeel aan beide bomen is dat je geen moeite hoeft te doen om de lichtjes gelijkmatig te verdelen. De bomen bestaan namelijk helemaal uit lichtjes die al gelijkmatig verdeeld zijn. Heb je nog geen vlaggenmast? Dan is een kerstboom op paal misschien handiger. Je krijgt de paal, grondpen en haringen al bijgeleverd zodat je gelijk aan de slag kunt.

4. Vergeet de struiken en heggen niet
Heb je struiken of heggen? Dan kun je in plaats van lichtsnoeren nog beter kiezen voor netverlichting. Deze verlichting zit helemaal over het oppervlak heen. De lampjes zijn gelijkmatig verdeeld, waardoor de struiken of heggen een erg mooie uitstraling krijgen. Heb je je huis al helemaal versierd? Met netverlichting maak je ook de Ďentreeí spectaculair. Hoe het werkt? Heel makkelijk! De lichtjes zijn al verdeeld, waardoor je alleen nog maar de netverlichting over de struik of heg hoeft te draperen.

5. Geen gele maar kleurrijke verlichting?
Heb je die gele verlichting nu wel een keer gezien? Als je van lekker veel kleur houdt, dan is de Twinkly kerstverlichting aan te raden. Met deze verlichting kun je alle mogelijke kleuren en kleurencombinaties creŽren. Dit doe je met slechts ťťn app op je smartphone.
Zo kun je kiezen voor een Twinkly lichtsnoer. Deze is geschikt voor zowel binnen als buiten. Je kunt de LED lampjes in de boom hangen, achter het raam of zelfs aan de voorgevel. Je kunt vrijwel je hele huis ermee versieren. In de app kun je tot wel 4000 kerstlampjes met elkaar synchroniseren. Dit staat gelijk aan 10 Twinkly lichtsnoeren. Zo maak je je hele huis groen met rood of een andere kleurencombinatie. In de app kun je ook kiezen tussen allerlei special effects. Wordt het wel heel fel met die honderden lampjes bij elkaar? Dan kun je de lampjes gelukkig ook dimmen.
Wist je dat Kersverlichtingbuiten.com ook complete Twinkly lichtkerstbomen voor buiten verkoopt? Hiermee maak je het kleurenfestijn helemaal af. Je kunt zelfs kiezen voor een boom van 6 meter. Daarmee heb je ongetwijfeld de meest bijzondere boom van de hele buurt.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17201