Datum plaatsing: 13 november 2021

Repair Café Berghem


Repair Café Berghem


Berghem (Oss): Op 17 november en 15 december staan we als Repair Café Berghem weer voor u klaar; van 09.30 tot 11.30 uur in Dorpshuis De Berchplaets. Onze vrijwilligers gaan aan de slag met kapotte of storende apparaten en zien het als uitdaging om alles herstellen. Iets wat bijna altijd lukt. Denk aan een rollator met stroef lopende wielen, een stoeltje/kinderstoeltje dat wiebelt, een kledingstuk waarvan iets los of kapot is (behalve het inzetten van ritsen). Ook is de winter hét moment om grasmaaier, schoffel, snoeischaar etc. te repareren. Als u nog in bezit bent van een handleiding van het te repareren apparaat graag meebrengen.

Tussen 9.30 en 10.30 uur kunnen de spullen aangeboden worden in de foyer van de Berchplaets. Vanwege corona vindt het repareren in een afzonderlijke ruimte plaats.

Met het Repair Café laten vrijwilligers zien dat repareren vaak mogelijk is en altijd leuk is om te doen. Voor meer informatie en voor de data van dit jaar kunt u terecht op onze website: www.repaircafe-berghem.nl

Reparatiekosten zijn gratis maar een vrijwillige bijdrage worden zeker op prijs gesteld. Tijdens het wachten op het herstel van het apparaat hebt u alle tijd om een een lekker kop koffie of thee te bestellen in de foyer en een praatje te maken. Zodat een bezoek aan Repair Café Berghem ook nog een gezellig moment van de dag is.

Raadpleeg in verband met de Coronamaatregelen de website waarop u actuele informatie aantreft.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30207