Datum plaatsing: 11 november 2021

Borstvergrotingen met eigen vet steeds populairder


Borstvergrotingen met eigen vet steeds populairder


's-Hertogenbosch (Regionaal): Veel dames dromen van grotere borsten. Niet allemaal natuurlijk, maar de kans is groot dat het eens onderwerp van gesprek is geweest, positief dan wel negatief. In het nieuws komen de schrikwekkende verhalen van implantaten wel eens voorbij. Maar in hoeverre gaan die op, en zijn er alternatieven? Steeds meer dames geven de voorkeur aan een borstvergroting met eigen vet.

Natuurlijke borstvergroting

Steeds vaker kiezen vrouwen voor een natuurlijke borstvergroting, oftewel een vergroting met eigen vet. Dit wordt ook wel lipofilling genoemd. Er worden overtollige vetcellen uit andere delen van het lichaam gehaald, gezuiverd en vervolgens ingespoten in de borsten. Hiermee is het mogelijk om de cup met één maat te vergroten.

Verschil in vorm en grootte

Met een natuurlijke borstvergroting kun je dus nooit gigantische verschillen creëren, dit in tegenstelling tot een borstvergroting met implantaten, waarbij je voor vrijwel iedere maat kunt kiezen. Gelukkig zijn de implantaten-horrorverhalen zeker niet altijd van toepassing en kun je zolang je kiest voor een gespecialiseerde kliniek kiezen voor veilige implantaten. Bijvoorbeeld waar ze merken als Laboratoires Arion, Motiva, Natrelle en/of Mentor gebruiken. Deze behoren tot de beste merken borstimplantaten op de markt.

Kies voor een transparante kliniek

Wellness Kliniek, aanbieder van zowel borstvergrotingen met implantaten als natuurlijke borstvergrotingen geeft aan: ‘Een gespecialiseerde kliniek kijkt altijd samen met jou naar welk type borstvergroting én welk merk implantaten goed bij je wensen en lichaam past.’ Hun advies is dan ook om altijd een vrijblijvend consult te boeken en te kiezen voor een kliniek waar transparantie hoog in het vaandel staat. Zo weet je vooraf wat je mag en kan verwachten. Een goede kliniek adviseert je persoonlijk en brengt je op de hoogte van mogelijke risico’s en klachten.

Kosten van implantaten versus lipofilling

Hoe zit dat met de kosten borstvergroting implantaten versus de natuurlijke lipofilling manier? Verrassend genoeg liggen ze algemeen gezien niet heel ver uit elkaar. Implantaten zijn natuurlijk prijzig, maar van de andere kant komt er bij een natuurlijke borstvergroting liposuctie bij kijken. Dat vet moet uitermate veilig gezuiverd worden. De prijzen variëren algemeen gezien van zo’n €2750 tot zelfs €4000.

Lipofilling ook in gezicht

Naast lipofilling voor de borsten wordt deze techniek ook ingezet voor het gezicht. Je kunt dit ook wel zien als natuurlijke fillers. Zo kun je bijvoorbeeld je rimpels laten opvullen, je lippen laten vergroten of je jukbeenderen laten accentueren. Groot voordeel van werken met lichaamseigen materiaal is dat je lichaam deze stof niet afstoot. Verder zijn er qua fillers tegenwoordig ook veel alternatieven verkrijgbaar die lijken op stoffen die in het lichaam te vinden zijn, vaak gebaseerd op hyaluronzuur. Het lichaam breekt deze binnen enkele jaren op natuurlijke wijze weer af.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.19050