Datum plaatsing: 19 november 2021

Start inschrijven De Bčrgse Kwis en Bčrgse KinderKwis 2021


Start inschrijven De Bčrgse Kwis en Bčrgse KinderKwis 2021


Berghem (Oss): Heel voorzichtig openen we de inschrijving voor De Bčrgse Kwis 2021. Dus ja: je kunt je vanaf nu inschrijven! Natuurlijk volgt de organisatie de huidige ontwikkelingen rondom de huidige coronamaatregelen. Je kunt je team tot en met 17 december inschrijven voor De Bčrgse Kwis op 28 december 2021. Ook de kinderen kunnen weer lekker kwissen deze dag: De inschrijving voor de derde editie van de KinderKwis is ook geopend.

De Bčrgse Kwis
Aan de organisatie zal het niet liggen: achter de schermen wordt hard gewerkt om weer een mooi kwisboekje te maken waar jij en je team op 28 december mee aan de slag kunnen. We hebben weer tien categorieën met originele vragen voor jullie bedacht. Net als in 2019 kun je er ook weer voor kiezen om deel te nemen aan het doorzettersklassement. Dit is bedoeld voor de kleinere teams. ‘Doorzetters’ mogen (en moeten) drie categorieën wegstrepen. Daardoor kunnen teams die deelnemen aan het doorzettersklassement zich richten op de categorieën die zij het liefst willen maken. Ook het categorieklassementen keert terug. Elk team mag één categorie kiezen en neemt daarmee deel aan het klassement van die categorie. Voor alle teams dus (extra) kans op eeuwige Bčrgse glorie. De Bčrgse Kwis start 28 december om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur kun je je boekjes ophalen bij de Berchplaets in Berghem.

De Bčrgse KinderKwis
De KinderKwis is leuk voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar tot en met 12 jaar. Qua opzet lijkt de kwis veel op de ‘grote’ dorpskwis. De KinderKwis is op 28 december van 13.00 tot 17.00 uur. De locatie voor het ophalen van de boekjes wordt per mail met deelnemers gecommuniceerd. We verwachten dat De Bčrgse KinderKwis net als vorig jaar hoe dan ook door kan gaan.

Ontwikkelingen rondom coronamaatregelen
Wij hebben nog geen goed beeld van wat er na 4 december gaat gebeuren. Vooralsnog zetten we daarom in op een Bčrgse Kwis zoals je die kent, waarbij we er natuurlijk vanuit gaan dat je je verantwoordelijkheid neemt als je ziek bent en je de gezondheid van je teamgenoten voorop stelt. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, gaan we als organisatie opnieuw in spoedoverleg. Via social media en de mail houden we deelnemers op de hoogte. Uiteraard krijg je je geld terug als de kwis uiteindelijk niet door kan gaan. Maar laten we positief blijven en hopen dat al dat werk niet voor niets is geweest en we lekker kunnen kwissen op 28 december!

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking staat vooralsnog gepland op 15 januari, zoals vanouds weer in de Berchplaets. Uiteraard houden we ons aan de eventuele coronamaatregelen die dan gelden. Deelnemers houden we hierover per mail op de hoogte.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.56145