Datum plaatsing: 20 november 2021

Met ervaring en vernieuwing naar een fris team voor onze wijken en dorpen


Met ervaring en vernieuwing naar een fris team voor onze wijken en dorpen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op donderdagavond 18 november 2021 hebben de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen zicht aan de leden gepresenteerd. Deze concept kandidatenlijst is door de kandidatencommissie samengesteld en door het bestuur aan de ledenvergadering voorgelegd. Lijsttrekker Roy Geers: “Ik ben heel trots op deze lijst. Een mooie mix van sterke kandidaten met een groot hart voor onze wijken en dorpen.”

Op de concept lijst staan 32 kandidaten met in de top een goede mix van ervaring, nieuw, jong, oud, man en vrouw. Tijdens de digitale ledenvergadering hebben alle kandidaten zichzelf gepresenteerd en was er ruimschoots gelegenheid voor vragen over en weer. Helaas was er geen gelegenheid om bij een gezamenlijke borrel het glas te heffen op het grote enthousiaste.

De ervaring wordt behouden met wethouder Roy Geers (1) en raadslid Roos van der Kallen (4). Huidig fractievoorzitter Antoon de Groot (14) en raadslid Guido Smeets (9) doen een stapje terug, maar blijven ter ondersteuning bij de fractie betrokken. Nieuw op de lijst zijn Jochem Huibers (2), Ninja Verreijt (3), Johan Kouwenberg (5) en Marcel van der Heijden (6). Zij hebben in de afgelopen jaren en maanden als fractieondersteuners hun betrokkenheid en kennis laten blijken. Hetzelfde geldt voor Ilse van Aggelen (7), Wouter Kamp (8) en Pleunie den Otter (10) die ook vorig jaar al verkiesbaar waren. Trots zijn we ook op onze lijstduwer. Wim van Son, de broer van onze oud wethouder Jos van Son, bezet de laatste plaats op onze lijst. Een mooi eerbetoon aan Jos, een man met een groot hart voor alle wijken en dorpen in onze gemeente.

Voorzitter Felix van den Nieuwenhuizen: “De kandidatencommissie heeft heel veel enthousiaste gesprekken met potentiële kandidaten gehad. Ieders ambitie, kennis en kunde hebben we besproken en daarmee hebben we een sterke en diverse lijst kunnen samenstellen. Er ontstaat een mooi en fris team voor de komende jaren.”

De volledige concept kandidatenlijst vindt u op www.rosmalensbelang.nl/kandidatenlijst-2022. In de ledenvergadering medio december wordt de kandidatenlijst ter vaststelling voorgelegd aan leden.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15272