Datum plaatsing: 21 november 2021

Evers & Evers Glas voor elke oplossing met FINEO-glas


Evers & Evers Glas voor elke oplossing met FINEO-glas


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Wil je een duurzamere oplossing voor het glazen raam- en deurwerk in je woning? Ga dan voor FINEO-glas. Deze dunne, vacuüm geïsoleerde glassoort overtreft de prestaties én levensduur van gewoon isolatieglas. FINEO-glas zorgt namelijk voor zeer hoge thermische isolatie, waardoor de temperatuur in de ruimte beter gereguleerd wordt dan met regulier isolerend glaswerk. Dit bespaart je energiekosten. Bovendien doe je met dit glas een duurzame investering, omdat de vacuüm isolatielaag volledig recyclebaar is. Je hebt jaren plezier van dit elegante, slanke en comfortverhogende glas.

Bij wie je moet zijn voor het laten monteren van FINEO-glas? Bij Evers & Evers Glas: dé glasspecialist met meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied.

FINEO-glas: dé keuze volgens de experts van Evers & Evers Glas
Evers & Evers Glas heeft een passie voor álle glassoorten, dus ook voor duurzaam FINEO-glas. Het hardwerkende familiebedrijf, met Marcel en Suzanne aan het roer, gaat geen glaswerkopdracht uit de weg. Zij luisteren graag naar jouw wensen en komen vervolgens met een oplossing op maat.

Waarom raden zij als glasspecialist FINEO-glas aan?

‘FINEO-glas is niet alleen ontzettend duurzaam, maar ook zeer voordelig ten opzichte van bijvoorbeeld tripleglas. Het is lichter en dunner, waardoor het plaatsen van FINEO-glas een stuk minder arbeidsintensief is dan het vervangen van de complete raamkozijnen. Vooral bij renovatie- en restauratieprojecten is deze glassoort de voordeligste oplossing.’

Wist je dat je bovendien subsidies kunt aanvragen en ontvangen als je FINEO-glas kiest voor de renovatie of verduurzaming van je woning? Dit glas voldoet in Nederland namelijk geheel aan de subsidie-eisen dankzij de Gecontroleerde Kwaliteitsverklaring. Bij Evers & Evers Glas helpen ze je graag als je hier vragen over hebt.

Ontdek de mogelijkheden bij deze specialist
Het beste is nog niet goed genoeg volgens de specialisten van Evers & Evers Glas. Dat geldt dus ook voor jouw toepassing met FINEO-glas. Neem eens een kijkje op hun website of socialmediakanalen, zodat je een indruk krijgt van het vakwerk en de service die zij leveren. Je ontdekt dan bovendien dat je niet alleen voor FINEO-glas, maar ook voor onder andere veiligheidsglas, figuurglas, gehard en gelaagd glas bij hen terechtkunt.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18303