Datum plaatsing: 23 november 2021

Mooie vlammen met een elektrische wandhaard op waterdamp


Mooie vlammen met een elektrische wandhaard op waterdamp


's-Hertogenbosch (Regionaal): Keer op keer genieten van een vuurtje in de haard. Lijkt dit voor u niet weggelegd? Omdat u bijvoorbeeld niet over een rookkanaal beschikt? Met een elektrische wandhaard creëert u in een handomdraai een rustpunt in de kamer en een gemoedelijke sfeer. Een type haard dat steeds populairder wordt, is de haard op waterdamp. Hiermee heeft u een 3D-vuurbeeld uit waterdamp dat steeds weer boeiend is om naar te kijken.

Haard op waterdamp: veilig en sfeerverhogend
Met een haard op waterdamp heeft u door middel van een waterreservoir en een verdamper een prachtig 3D-vlammenspel. U heeft de keuze uit sfeerhaarden met en zonder misteffect en kunt de haard naar eigen inzicht verfraaien met zelf gevonden houtstammen en materiaal uit het bos. Er is geen risico op brand, aangezien de mist koud is. De stammen wekken de indruk te gloeien, dankzij de led-verlichting. Er zijn zelfs haarden met de optie van geluid van hout dat knispert. U plaatst de haard in een boekenkast, ombouw of tafel. Ook het inbouwen in uw muur, slaapkamer of televisiemeubel behoort tot de mogelijkheden.

Misteffect met Optimyst haarden
Elektrische Optimyst haarden bieden een waterdamp misteffect. Ook voor deze haarden geldt dat u geen schoorsteen of rookafvoerkanaal hoeft te hebben. Het misteffect is gepatenteerd en maakt dat het imitatievuur het vuurbeeld van een echte open haard of gashaard dicht benadert. Afhankelijk van de plek waar u de haard wilt plaatsen, kunt u kiezen voor een inbouwhaard of een inzethaard. Het gaat om plug & play-systemen, die u bedient met een afstandsbediening.

Waterdamphaarden zijn veilig voor kinderen, vriendelijk voor het milieu en werken bovendien energiezuinig. U kunt ze in elke kamer plaatsen waar u maar wilt. Er zijn ook Opti-myst haarden met een verwarmingselement. Geniet van de sfeer en warmte die u zo nodig heeft in de grijze wintermaanden!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18692