Datum plaatsing: 30 november 2021 - Laatst gewijzigd: 29-11-2021 09:28:00

Kandidaten gemeenteraadsverkiezing Bossche VVD bekend


Kandidaten gemeenteraadsverkiezing Bossche VVD bekend


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Tijdens de ledenvergadering van de Bossche VVD op 27 november is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. Lijsttrekker Ralph Geers is trots op de vastgestelde lijst: "We hebben een energiek team met kandidaten die midden in de samenleving staan en als geen ander weten wat de gewone Bosschenaar bezig houdt. Met dit sterke team gaan wij samen bouwen aan onze toekomst."

Naast lijsttrekker Ralph Geers, bestaat de lijst in totaal uit maar liefst 34 personen. Op de tweede plek staat Hanneke Welten uit Rosmalen, momenteel al raadslid voor de Bossche VVD. De hoogste nieuwkomer op de lijst is Eddie Altenburg-Collin op plek drie. Hij werkt in het bedrijfsleven en woont samen met zijn man in de Bossche binnenstad. Op de vierde plek staat Freek van Haren uit de Maaspoort en Wendy de Groot uit de Buitenpepers maakt de top vijf compleet. Beiden zijn nu commissielid voor de Bossche VVD. Ook nieuw is Joris Broekmeulen uit Empel, hij staat op de zesde plek. Het huidig jongste raadslid Mikhael Hack staat op plek zeven.

De lijst wordt afgesloten met een tweetal bekende lijstduwers: huidig raadslid André Rotman staat op plek 33 en wethouder Jan Hoskam sluit de lijst af met de 34ste plek. Met dit sterke team gaat de Bossche VVD enthousiast de verkiezingen tegemoet. Het onlangs vastgestelde verkiezingsprogramma 'Samen bouwen aan onze toekomst' is ook de
boodschap waarmee zij de verkiezingen ingaan. Met dit frisse jonge teamwillen zij graag 's-Hertogenbosch een stukje
liberaler maken.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14980