Datum plaatsing: 02 december 2021

Drumlessen in Oss


Drumlessen in Oss


Oss (Oss): Ge´nteresseerd in drummen en percussie-instrumenten? Dan ben je bij mij aan het goede adres.
Ik wil graag mijn passie voor deze instrumenten overbrengen aan anderen, in de vorm van individuele workshops of een groepje van maximaal 2 personen. Ik heb al veel verschillende stijlen muziek gemaakt op mijn drumstel en percussie-instrumenten, zoals o.a. dansmuziek, top 40, country, rock, latin en samba. Ik geef ook les bij sambaband Dale Cana.

Allemaal onder 1 voorwaarde; Zonder notenschrift!
We gaan heel veel leren uit ons hart en gevoel. Ik laat je voelen hoe je mee kunt spelen met beats, op een rustige maar zeker ontspannende manier. Ontspanning is hier echt het goede woord; de opzet is namelijk niet hoe goed je bent, maar wat je doet. Dat we dan stap voor stap een stukje verder komen is alleen maar fijn.

Drumles, drumclinic; Het ervaren en beleven hoe het is om achter een drumstel te zitten. En voelen dat je met je handen en voeten moet bewegen is ook zeker een goede workout. We gaan werken aan techniek, maar alles vanuit jouw gevoel van ritme. Iedereen heeft namelijk ritmegevoel ,en daar maken we gebruik van.

Percussie les; Is om leren om te gaan met allerlei percussie instrumenten zoals; koebel, shaker, tamborijn, rasp, tamborim, agogobell, Caixa, Pauke, bongo etc.

Samba spelen; Het leren spelen van Braziliaanse instrumenten en dan ook echt een ritme spelen met aansluitend bijhorende muziek.
Voor meer info www.percussie4fun.nl of bel 06-50404292.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15098