Datum plaatsing: 29 november 2021

Leuke banen naast het studeren


Leuke banen naast het studeren


's-Hertogenbosch (Regionaal): De leukste bijbaantjes naast de studie
Ben je op zoek naar een vacature in Nijmegen en ben jij benieuwd wat de leukste banen naast het studeren zijn? Er zijn diverse leuke bijbaantjes voor studenten. Wij zochten uit wat de leukste bijbaantjes naast de studie zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Zo wordt jouw ideale bijbaan kiezen wel heel eenvoudig. Lees snel verder en ontdek welke leuke banen je zoal met studeren kunt combineren.

Runner in de horeca
Ga je vacatures zoeken dan zal je vaak veel vacatures in de horeca tegenkomen. Als je graag in de horeca bent en het niet erg vind om hard te werken, dan is runner in de horeca wellicht het ideale bijbaantje voor jou. Hierbij haal je de glazen en borden af en breng je verse drankjes en net klaargemaakt eten naar je gasten. Je kunt bij diverse horeca ondernemingen als runner aan de slag, dus je hebt volop keuze. Zo kun je er ook voor kiezen om bij een strandtent of discotheek aan de slag te gaan.

Medewerker op festivals
Ben jij dol op feestjes? Als je graag in een feestelijke omgeving aan het werk bent, maar ook hard wilt werken, is het zeker aan te raden om als medewerker op festivals aan de slag te gaan. Zoek een baantje als barmedewerker, marketingmedewerker of decoropbouwer. Er zijn verschillende soorten festivals waar ze zitten te springen om medewerkers. Jouw favoriete festival vast ook.

Bijles geven
Veel studenten kiezen ervoor om bijles te geven in hun vrije tijd. Als goed bent in een bepaald vak of veel verstand ergens van hebt, is het zeker aan te raden om bijles te gaan geven. Je kunt misschien wel op jouw huidige hogeschool of universiteit aan de slag met het geven van ondersteuning aan medestudenten of middelbare scholieren ondersteunen. Als je middelbare scholieren bijles wilt geven, zijn er diverse bijlesinstituten die jouw hulp zeker goed kunnen gebruiken. Bekijk eens welke er zoal bij jou in de regio zitten.

Barista
Ben jij dol op koffie en lijkt het je leuk om de beste cappuccino’s en lattes te maken? Dan is barista wellicht de ideale bijbaan voor jou. Er zijn diverse koffiebars in verschillende steden. Ook in jouw stad zit er ongetwijfeld een leuke koffiebar waar ze nog op zoek zijn naar een enthousiaste barista. Kies voor een grotere koffiezaak of ga voor een plaatselijk koffiezaakje.

Weet jij al voor welke bijbaan je naast jouw studie gaat?
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17951