Datum plaatsing: 03 december 2021

Nuland Verlicht gaat niet door


Nuland Verlicht gaat niet door


Nuland ('s Hertogenbosch): Helaas moeten we, met pijn in ons hart, ook dit jaar Nuland Verlicht afblazen. De maatregelen om het coronavirus tegen te gaan maken het ons onmogelijk om Nuland Verlicht te organiseren zoals we het graag zouden willen
Het mag dan voor dit jaar niet doorgaan, maar we gaan volgend jaar weer gewoon opnieuw voor een geweldig dikke editie. Iets met drie keer is scheepsrecht, toch?
De nieuwe data voor Nuland Verlicht 2022 zijn vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december. Zet ze alvast in je agenda!

Heb je jezelf ingeschreven voor deelname aan de optocht? Jouw inschrijving blijft gewoon staan voor volgend jaar. Mocht je nu al weten dat je volgend jaar niet mee wilt of kunt doen, laat het ons dan even weten. Dan kunnen we jouw plek aan iemand anders geven.

Alle tickets blijven geldig voor volgend jaar. Je hoeft hier niets voor te doen en je hoeft dus ook géén nieuwe kaarten te kopen voor volgend jaar. We hopen dat je er ook dan weer gezellig bij bent om er met ons een geweldig weekend van te maken. Mocht je onverhoopt niet willen of kunnen komen dan kun je je geld terug vragen. Stuur hiervoor een mail naar info@nulandverlicht.nl en vermeld hierin duidelijk je transactienummer en naam waarop de tickets besteld zijn. We proberen dan zo snel mogelijk het geld terug te storten (exclusief ticket- en transactiekosten).
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28392