Datum plaatsing: 04 december 2021

Osse Wethouder Den Brok opent online supermarkt Picnic


Osse Wethouder Den Brok opent online supermarkt Picnic


Oss (Oss): De Osse wethouder Economie Frank den Brok heeft woensdag het lokale distributiepunt van online supermarkt Picnic geopend. Sinds twee weken geleden bekend werd dat Picnic naar Oss zou komen, hebben zich al 9000 huishoudens aangemeld via de Picnic-app. Zij kunnen nu de boodschappen duurzaam en gratis thuis laten bezorgen door de elektrische wagentjes van Picnic.

Vanuit de hub aan de Paalgravenlaan 6 wordt niet alleen de bevolking van de stad Oss bediend. 37.000 huishoudens uit Oss, Ravenstein, Herpen, Schaijk, Koolwijk, Berghem, Heesch, Geffen, Nuland, Nistelrode, Uden, Veghel en Heeswijk-Dinther kunnen de boodschappen voortaan bij online supermarkt Picnic bestellen. Zes elektrische bezorgwagentjes en tien bezorgers zullen vanaf nu in de straten van Oss en de omliggende dorpen te zien zijn.

Moderne gemeente
Den Brok ziet de komst van Picnic naar Oss als een welkome aanvulling in de stad. "Oss is een ambitieuze gemeente, waar ruimte is om te ondernemen. Met de komst van Picnic breiden wij de mogelijkheden uit hoe mensen hun dagelijkse boodschappen bestellen, maar bieden we ook een vorm van werken en ondernemen die van deze tijd is. Iets wat echt past bij de moderne gemeente die wij met z'n allen vormen."

Mede-oprichter van Picnic Michiel Muller heeft uitgekeken naar de opening van de hub in Oss: "We wilden nog dit jaar de hub in Oss openen. Doordat het zo snel gelukt is kunnen de inwoners van Oss en omstreken de
decemberboodschappen al gratis thuisbezorgd krijgen tegen de laagste prijs. Zo houden ze tijd en geld over om leuke dingen te doen."

Picnic maakt een einde aan voedselverspilling, omdat het alleen levensmiddelen inkoopt die daadwerkelijk door klanten zijn besteld. Michiel Muller: "Door de boodschappen thuis te laten bezorgen stoot je ook nog eens minder CO2 uit, door niet meer met de auto naar de supermarkt te rijden. Zo dragen we allemaal weer een extra steentje bij."Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17631