Datum plaatsing: 08 december 2021

Lezing Hella van der Wijst over rouwverwerking


Lezing Hella van der Wijst over rouwverwerking


Oss (Oss): In Groene Engel in Oss is woensdag 22 december om 20.00 uur een lezing van Hella van der Wijst over rouwverwerking. Het gaat om een initiatief van Bibliotheek Oss in samenwerking met hospice de Oase en Rouwcafé Oss.

De in Veghel geboren Hella van der Wijst (1964) is auteur, journalist en presentator. Bij het grote publiek is ze bekend van televisieprogramma’s als De Wandeling waarin ze al wandelend bekende en minder bekende Nederlanders interviewde en Ik mis je waarin ze wekelijks een gesprek voerde bij het graf van een geliefde. In 2019 bracht ze het boek Troost uit met twintig ervaringsverhalen van mensen die geliefden verloren. Eind vorig jaar verscheen haar boek De kracht van samen waarin ze de impact van het coronavirus op kleine gemeenschappen in haar geboortestreek beschrijft.

Kaarten zijn 6 euro voor leden van de bibliotheek en 8 euro voor niet-leden en verkrijgbaar via de website www.nobb.nl/activiteiten en in alle vestigingen van de NOBB. Bij verlenging van de avondlockdown krijg je automatisch je geld retour en word je op de hoogte gebracht wanneer de lezing opnieuw wordt ingepland.

Let op: in Groene Engel heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Hiermee bewijs je dat je gevaccineerd bent, of negatief getest bent of dat je eerder corona hebt gehad.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29575