Datum plaatsing: 10 december 2021

Getuigenoproep van incident


Getuigenoproep van incident


Heesch (Bernheze): Vanmiddag tegen 15.00 uur hielden we twee mannen aan op de Schoonstraat in Heesch, nadat collega's hun auto tot stoppen hadden gedwongen. De bestuurder van de Poolse auto had in het buitengebied een stopteken genegeerd en was er vandoor gegaan. In zijn vlucht reed hij in op agenten die gelukkig ongedeerd bleven

De mannen vluchtten vanaf de Mugheuvelstraat weg de bebouwde kom van Heesch in, waarbij de snelheid opliep tot wel 140 km/uur. Door het gevaarlijke rijgedrag moesten ook voetgangers op de Koninsgweg aan de kant springen om te voorkomen dat ze werden aangereden. Collega’s zagen zich genoodzaakt om de vluchtende auto te rammen om de bestuurder tot stoppen te dwingen. Zowel de politieauto als de andere auto raakten daarbij flink beschadigd. Omdat de bestuurder mogelijk onder invloed was, werd bloed van hem afgenomen. De twee mannen zitten vast. De auto’s werden weggetakeld.

Wij zijn dringend op zoek naar de voetgangers die op de Koningsweg voor de Poolse auto moesten wegspringen. Neem contact op met de politie in Oss via het politienummer 0900-8844. Ook andere getuigen van het rijgedrag van de bestuurder roepen we op zich te melden.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.25075