Datum plaatsing: 20 december 2021

De eerste Bernhisse Graveltocht op 30 december


De eerste Bernhisse Graveltocht op 30 december


Nistelrode (Bernheze): Een mooie en uitdagende graveltocht in en om de gemeente Bernheze. Je kunt kiezen uit 2 afstanden: 65 of 95 km. De route loopt door het prachtige Aa-dal met het kasteel van Heeswijk en langs de Bedafse Bergen en de peelrandbreuk bij Uden. De lange route bevat ook een stuk van het uitgebreide natuurgebied de Maashorst. De tocht gaat over bospaden, zandwegen, gravelpaden, asfalt en singeltracks.

Onderweg is er een pauzeplaats met versnaperingen en warme thee. Als afsluiter krijg je na de tocht een welverdiende heerlijke hamburger!

De startlocatie is Achter de Berg 16 te Nistelrode.

Het inschrijven voor de graveltocht gaat uitsluitend op voorinschrijving via www.fietssport.nl. Meer informatie vind je op deze site en ook op www.twcdevoorsprong.nl.

Deze graveltocht wordt georganiseerd door Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch, een club met ruim 150 leden uit met name Heesch, Nistelrode en Oss. TWC De Voorsprong biedt iedereen met een racefiets de mogelijkheid om in het wegseizoen in groepsverband tochten te fietsen. Op dit moment kent de club 8 fietsgroepen waaronder 2 damesgroepen. Iedere groep fietst met een eigen afstand en snelheid zodat een ieder op een passend niveau kan fietsenUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13107