Datum plaatsing: 01 januari 2022

ReŁnie 100-jarige Pierson College 's-Hertogenbosch


ReŁnie 100-jarige Pierson College 's-Hertogenbosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Het ds. Pierson College organiseert een reŁnie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers. De reŁnie vindt plaats op zaterdag 25 juni 2022 aan de Geraert ter Borchstraat 1 te Ďs-Hertogenbosch. De aanleiding voor de reŁnie is het 100-jarig bestaan van de school.

Op 1 september 2021 bestond het ds. Pierson College precies 100 jaar. Dat wordt gevierd met een jaar lang feestelijke activiteiten voor de huidige leerlingen en medewerkers. Voor de oud-leerlingen en (oud-)medewerkers wordt er een grote reŁnie georganiseerd. De reŁnie is de uitgelezen kans voor alle oud-leerlingen en -docenten om bij te praten en herinneringen op te halen. Er is een leuk programma samengesteld met onder andere lessen van oud-docenten, verschillende barretjes, een warm buffet, een dj en misschien komt er zelfs een schoolband!

Bent u oud-leerling of -docent en wilt u deze reŁnie bijwonen? U bent van harte welkom! Voor meer informatie en de kaartverkoop kijkt u op www.pierson100.nl.

Dominee Hendrik Pierson, de stichter van de school, komt in het jubileumjaar regelmatig om het hoekje kijken in de vorm van cartoon ĎHendrikjeí. Hij is ons gezicht voor het feestelijke jaar.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14664