Datum plaatsing: 27 december 2021

De verschillende soorten Ford Transit bussen die u kunt kopen's-Hertogenbosch (Regionaal): Bent u op zoek naar een bedrijfsauto? Dan ontdekt u snel genoeg dat u flink wat te kiezen heeft. Bedrijfswagens zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Zo zijn er verschillende merken die zich toeleggen op de productie van bedrijfsauto’s. Ford is hier een voorbeeld van. Dit merk staat vooral bekend om zijn Ford Transit bussen. Wilt u een bedrijfsauto van dit merk kopen? Dan bent u vast en zeker benieuwd naar de mogelijkheden. Daarom zetten wij hier de verschillende soorten Ford Transit bussen die u kunt kopen op een rijtje.

Personenbussen
Wie naar Ford Transit bussen zoekt, komt vast en zeker ook de nodige personenbussen tegen. Deze bedrijfsauto is niet voor iedere onderneming geschikt, maar er zijn wel degelijk bedrijven die er baat bij hebben. Heeft u bijvoorbeeld een taxibedrijf? Dan is een Ford Transit personenbus een uitstekende keuze. Met zo’n bus kunt u immers meerdere personen tegelijkertijd van A naar B vervoeren. Een Ford Transit personenbus is bovendien geschikt voor bedrijven waarvan medewerkers veelal samen op dezelfde locatie werken. Schaft u een personenbus aan? Dan kunnen zij samen naar hun werkplek reizen.

Bestelbussen
Ford legt zich niet alleen toe op de productie van personenbussen. Gedurende uw zoektocht komt u namelijk ook Ford Transit bestelbussen tegen. Het voorste gedeelte van deze bussen biedt plaats aan personen, terwijl het achterste deel uit een laadruimte bestaat. Doordat de laadruimte van een Ford Transit bestelbus groot is, kunt u er flink wat spullen in kwijt. Hierdoor hoeft u niet meerdere malen te rijden om bijvoorbeeld spullen bij klanten af te leveren. U kunt de laadruimte van zo’n auto ook inrichten. Hierdoor kunt u hulpmiddelen en/of gereedschappen veilig vervoeren.

Bakwagens
Voor veel ondernemers is de laadruimte van een Ford Transit bestelbus groot genoeg, maar dit geld niet voor iedereen. Vervoert u voornamelijk lange en/of zware producten? Dan is een bestelbus hier niet de beste optie voor. In dat geval kunt u beter een bakwagen kopen. Ook dan kunt u kiezen voor een Ford Transit. Dit merk heeft door de jaren heen namelijk talloze bakwagens geproduceerd. Grote voordeel van een bakwagen is dat hij meer gewicht kan dragen.

Kies voor een tweedehands Ford Transit
Wilt u een Ford Transit personenbus, bestelbus of bakwagen kopen? Dan heeft u twee opties: nieuw of tweedehands. Nieuwe bedrijfswagens zijn vaak duur in de aanschaf. Als u niet onnodig veel wilt betalen, kiest u voor een Ford Transit occasion. Doordat zo’n voertuig één of meerdere eigenaren heeft gehad, betaalt u er minder voor. Is het u nog niet gelukt om een tweedehands Ford Transit te vinden? Kijk dan op dutchvans.com. Hier vindt u een groot aanbod tweedehands bedrijfswagens.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18590