Datum plaatsing: 30 december 2021

Denk mee en doe mee! Wat vindt u belangrijk voor Oss-West?


Denk mee en doe mee! Wat vindt u belangrijk voor Oss-West?


Oss (Oss): Een van de grootste bouwplannen in onze gemeente is Oss-West. Daar willen we een groene en duurzame wijk met 3000 woningen en voorzieningen ontwikkelen. Daarvoor zitten we nu in de voorbereidende fase. Dit betekent dat nog niet alles bekend is. We weten nog niet hoe de wijk eruit gaat zien. We onderzoeken momenteel welke soort woningen en voorzieningen er nodig zijn. Graag willen we weten wat uw ideeën en wensen zijn.

Themabijeenkomst
Begin 2022 organiseren we een themabijeenkomst. Denk aan thema’s zoals wonen, werken, duurzaamheid, groen en mobiliteit. Wilt u meedoen aan deze bijeenkomst? Laat dat weten via osswest@oss.nl. Geef daarbij aan welke thema’s u interessant vindt. Ook kunt u daar naar mailen voor ideeën, vragen en wensen voor Oss-West. In verband met coronamaatregelen verwachten we dat de bijeenkomst digitaal is. We houden u hierover op de hoogte. De datum volgt nog.

Plek voor iedereen
We willen bouwen voor jonge mensen die willen starten en gezinnen die meer ruimte nodig hebben. Of voor ouderen die graag een levensloop bestendige woning willen: een huis waar ze zo lang mogelijk, in een gezellige buurt, zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook is de vraag naar huurwoningen groot. En er zijn inwoners die zelf willen bouwen, individueel of samen met anderen. Kortom, er komt een plek voor iedereen!

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op nieuwe woonwijk in Oss-West.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12282