Datum plaatsing: 02 januari 2022

Verhaaltjestijd van Huis73 gaat online verder


Verhaaltjestijd van Huis73 gaat online verder


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De bibliotheek is open, maar het voorlezen in de bieb kan helaas niet doorgaan. Daarom organiseert Huis73 online voorlezen voor alle peuters en kleuters uit Den Bosch en omstreken, gezellig bij jou in de woonkamer. Iedere woensdag en vrijdag kun je live meeluisteren via Zoom. Want wat is er nou fijner dan even wegdromen bij een fijn verhaaltje?

Op woensdag- en vrijdagochtend om 10.15 uur leest Marloes een verhaaltje voor aan kinderen vanaf 2 jaar. En op woensdagmiddag om 15.00 uur is er een speciaal voorlees halfuurtje voor kleuters vanaf 3 jaar. Het wordt een online feestje met niet alleen een mooi verhaal, maar ook leuke interactie en natuurlijk muziek. Meedoen met Verhaaltjestijd Online is heel eenvoudig via een link van Zoom. Op bit.ly/onlinevoorlezen vind je alle informatie en spelregels.

Voorlezen: leuk én belangrijk
Voorlezen is gezellig en super leerzaam. Het is belangrijk dat kinderen al vanaf jonge leeftijd aangemoedigd worden om te lezen en het plezier van lezen ontdekken. (Voor)lezen prikkelt de fantasie, is goed voor het inlevingsvermogen en ontwikkelt het taalgevoel. Met een kwartier voorlezen per dag leren kinderen al zo’n 1.000 nieuwe woorden per jaar! Zo worden kleintjes grote lezers.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28193