Datum plaatsing: 31 december 2021 - Laatst gewijzigd: 01-01-2022 10:48:25

Vinkelnaar bouwt grootste glazen champagnepiramide ter wereld


Vinkelnaar bouwt grootste glazen champagnepiramide ter wereld


Vinkel ('s Hertogenbosch): Vinkelnaar Luuk Broos en zijn team zijn op weg naar een nieuw wereldrecord champagnepiramide in Dubai. Een piramide van 54.740 glazen van in totaal 8.30 meter hoog. Het huidige record staat op 50.116 glazen en is gevestigd op 14 juni 2017 in Madrid. De grootste glazen champagnepiramide ter wereld zal uiteindelijk schitteren als middelpunt op het nieuwjaar galadiner in de buitenlucht met Robbie Williams in concert.

Luuk Broos en zijn team hebben al 5 wereldrecords op hun naam staan. Met de nieuwe wereldrecord poging hopen zij hun 6e wereldrecord te behalen. Dit jaar bouwen zij de piramide in opdracht van Hotel Atlantis The Palm en Moët & Chandon in Dubai. Op 30 december wordt het record officieel gevestigd door het schenken van champagne in het allerlaatste glas op de top van de piramide. Indien de champagne vloeiend overgaat in de volgende lagen, is het wereldrecord officieel gevestigd. Het officiële moment wordt gevestigd in aanwezigheid van onder andere het topmodel Chanel Ayan. Zij speelt in de nieuwe afleveringen van de Netflix serie ‘The Real Housewives of Dubai’.

Deze recordpoging staat vanuit Luuk Broos Events in het teken van Het Vergeten Kind. Dit goede doel zet zich in voor kinderen die verwaarloosd of mishandeld zijn. De stichting strijdt voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar de kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Luuk Broos Events heeft een mooi bedrag gedoneerd om dit goede doel te steunen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27052