Datum plaatsing: 03 januari 2022

4 tips voor een hotelbadkamer in je eigen huis


4 tips voor een hotelbadkamer in je eigen huis


's-Hertogenbosch (Regionaal): Als je een luxe hotelkamer boekt zorg je natuurlijk dat je van tevoren goed de foto’s bekijkt. Maar waar kijk je nou als eerste naar? Waarschijnlijk zal dit de badkamer zijn. Als je foto’s van een opgeruimde, schone en luxe badkamer ziet ben je snel verkocht. Dit gevoel kan je ook naar huis halen. Volg deze 4 tips en haal je hotelbadkamer naar huis.

Rust en eenheid
Een badkamer moet rust en eenheid uitstralen, dus geen verdwaalde handdoeken, kleren en badspullen. In een hotel zal je dit namelijk ook niet zo aantreffen. Als je rust en eenheid wil uitstralen probeer dan je badkamer zo leeg mogelijk te houden. Je kan dit doen door kasten met veel opbergruimte of een kledinghaakje waar je je handdoeken en kleding aan kan hangen.

De juiste verlichting
Om deze rust te behouden is ook licht erg belangrijk. Felle lampen werken hier dan ook zeker niet aan mee. Bij voorkeur kan je het beste kiezen voor warm licht dat het liefste ook nog dimbaar is. Je kunt zo op ieder moment van de dag een andere lichtsfeer bepalen.

Ligbad of regendouche?
Een hotelbadkamer zonder ligbad of regendouche kan je je bijna niet voorstellen. Het liefste ga je voor de meest comfortabele optie. Kies bijvoorbeeld voor een regendouche met verschillende waterstralen of voor een bubbelbad in je badkamer. Let ook op het materiaal. Zo oogt een badkamer met bepaald materiaal ervoor dat je een badkamer met luxe uitstraling krijgt.

Stem alles op elkaar af
In een hotelbadkamer is alles altijd perfect op elkaar afgestemd. Zo zijn de wand- en vloertegels in kleuren die bij elkaar passen. Dit gevoel van eenheid kan je ook makkelijk in je eigen badkamer toepassen. Je kan namelijk alle kranen in dezelfde kleur nemen en alle elementen ook in 1 of max 2 kleuren bestellen. Als je luxe wilt uitstralen kan je in je hotelbadkamer best kiezen voor een kleur als goud of koper.

Persoonlijk advies
Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar badkamerinspiratie? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.19433