Datum plaatsing: 07 januari 2022

Praat mee over veiligheid in Rosmalen en de Groote WielenRosmalen ('s Hertogenbosch): Op dinsdag 11 januari vanaf 19.45 uur is er een online bijeenkomst voor inwoners van Rosmalen en de Groote Wielen over veiligheid in de buurt. Aanmelden daarvoor kan via dit digitale contactformulier.

Inwoners van Rosmalen en de Groote Wielen zijn van harte welkom op onze bijeenkomsten met burgemeester Jack Mikkers. We presenteren dan de resultaten van onze onderzoeken naar veiligheid. Inwoners kunnen samen met gemeente en politie meedenken over oplossingen.

In een vragenlijst gaven inwoners aan welke onderwerpen ze belangrijk vinden. Dat zijn jongeren, verkeersgedrag, auto-inbraken en fietsdiefstal (bij station en centrum Rosmalen) genoemd. Deze onderwerpen worden in aparte groepjes besproken.

Programma:
19:15 – 19:45 online binnenkomst
19:45 opening door burgemeester
20:00 gesprekken in groepjes
- jongeren in de buurt
- verkeersgedrag
- fietsdiefstal voorkomen bij station Rosmalen en centrum Rosmalen
- autodiefstal
20:45 – 21:00 afsluiting door burgemeester

Aanmelden kan via het digitale contactformulier https://bit.ly/3sjSjcN
Geef daarbij aan over welk onderwerp je mee wil praten.

Samen Zien we Meer
Iedereen vindt prettig wonen belangrijk. Dat begint bij een veilig huis, een veilige straat en een veilige buurt. Dat kunnen politie en gemeente niet alleen. Ook jij als inwoner hebt daarin een belangrijke bijdrage. Want samen zien we meer.

Dit is een bijeenkomst van de gemeente, de politie en de wijkraden. Van 2019 tot 2022 werken we in alle wijken en dorpen aan een veiligheidsplan op maat.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30113