Datum plaatsing: 09 januari 2022

Het wordt beter in 2022


Het wordt beter in 2022


Regio (Bernheze): Na twee jaar van leren leven met Corona, weer strenge maatregelen bij elke nieuwe golf, verdriet vanwege ziekte of zelfs overlijden van dierbaren, verlies van werk en/of inkomen, sociale beperkingen of zelfs eenzaamheid, zijn we natuurlijk allemaal wel toe aan een beter jaar. En dat is precies wat de fractie van de VVD-Bernheze u van
harte toewenst.

Sterker nog, we hebben er ook vertrouwen in dat dat gaat lukken. De economie draait als een tierelier. Het nieuwe kabinet kan binnenkort aan de slag met de vele ambitieuze plannen die zijn gepresenteerd in het coalitieakkoord. Er zijn hoopgevende signalen over de Omikron-variant. Besmettingen leiden minder vaak tot ernstige klachten en nog minder tot ziekenhuisopnames. Wordt Corona dan straks toch “gewoon een griepje”?

En ook voor Bernheze is er de hoop dat het een beter jaar wordt. Misschien bent u wel heel tevreden over hoe het nu gaat, maar de kans bestaat dat u graag wilt dat er nu eindelijk eens werk wordt gemaakt van het bouwen van huizen voor jongeren, ouderen, spoedzoekers en kleine gezinnen. Of wilt u nu eindelijk eens meer BOA’s en wijkagenten en een gemeente die de dienstverlening op orde heeft.

Misschien wordt het dan tijd om bij de gemeenteraadsverkiezingen een keer niet op de partij te stemmen, waar u altijd op gestemd hebt. Misschien deze keer op de VVD?

In de komende weken zullen wij onze kandidaten en vooral onze speerpunten aan u presenteren.

Ons motto is
Bernheze blijft goed, wordt beter

Reageren: info@vvdbernheze.nl

Paul Kremers,
Kandidaat #6Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15291